Onlyfans djevojke

Par morona mi pokvarilo upit,jel ima ko od ele jerkovic ili bulkingqueen of i da li se isplati uzeti,kolko su aktivne i kakav sadržaj izbacuju ,hvala !

Kakav si ti lik kad te pali nata mitrovic i drkas racku na takve polu retardirane klinke koje bi se objesile da nema of i prostitucije mogu samo zamisliti ,žao mi je što sam ti pokvario na neki način buduću drkicu na nju kao i marinu
Kao prvo ni ne znam tko je ona ni kako izgleda, kao drugo već sam ti rekao, nije mene briga tko ima kakav ukus i tko se pali na koju curu, ali mi je bilo smiješno kako si ti krenuo vrijeđati ukuse drugih, a tvoj ukus je Ela

Ovo ili je sama ela koja piše ili je netko toliko retardiran i pali se na nju i brani je a ela i mitrovička su u rangu oba dvije munjene u glavu nezna se koja je munjenija tu su u par deka razlike.

Dečki, nema potrebe za prepiranjem. Ode bi triba biti ipak kolegijalnosti. Da li netko ima kakvi video od xy ukoliko želi podilit, savjet, informaciju o kojem pičiću. Živi i veseli bili

O ukusima se ne raspravlja ali neki ovdje ga stvarno nemaju kxtina,mitrovicka i ostali gabori o kojima se raspitujete uzas..jel ima ko od ele jerkovic ,bulkingqueen (gabrijele) of i kakav sadržaj objavljuju i koliko su aktivne..bulking je baš brutalna a na internetu se ne može naći ništa za nju a za elu nešto sitno ,sad me zanima zašto ovi koji imaju od takvih pica of ništa nikad ne objave na internetu a od ovih jeftinih gabora sve izađe,jel su skrti i zele da su rijetki koji mogu vidjeti ekskluzivu ili se boje pošto bi i za autorice takvog sadržaja bila reklama ako nešto dobro izađe vani realno i imali bi potencijalne kupce ili je rijetko tko i pretplaćen kod njih ?
Eto ti imas ukus i onda pitas za Elu Jerkovic ha ha ha poserem ti se na ukus

Debela ? Cura je isklesana već barem nekoliko godina od kad je pratim pa makar da joj je svaka ta slika fotosop što naravno nije,gledaj ove slike sa tajlanda sad i prije toga,guzica brutala makar bila i urađena(ne znam ali joj stoji) i kad se sredi rijetko je koja zgodnija od nje ..i faca kad ju napudra i kad progovori uff i to neko od vas uspoređuje sa natalijom mitrovic,onom oronulom polu mrtvom munjenom klinkom napaljenom od 0-24 bez ikakvoga izgleda ,osobnosti ..šta te tu može napaliti ?? Hrpa njenih videa kako guta racku i to radi dobro i jedino to zna ali ne bi me napalila ona sama po sebi za dva života!!
Da je vidis uzivo bez sminke jakoooo JAKO brzo bi promjenio misljenje jakooo brzo nesto gadnije uzivo nisam vidi na slikama bi se zajebao kad je vidis

Ela je prevara. Ne bacajte pare. Ili salje tudje fotke ili mulja i obecava lazi. Nikakva je, vjerojatno se ni sexa jer ko bi ono potegao

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh