Onlyfans djevojke

Ima li nesto od ljiljana stoiljkovic milferica obozam je nikad nisam video fotkica il neko video takvo bezobrazno dobro 😂nek spodeli neko ako ima to hvala svima 💪🏻

😂😂😂😂😂
S čime se ti boriš, mislim da si pogriješio forum i temu
Naj me jebavati Nikica. Celo selo ti se smije vu birtiji. Saki zna da tu bedarije pišeš kak ti neki Ivan i Antonijo Bozanić. Sam sa sobom sprehas. Dete ti zadirkuju vu školi. Opameti se. Imaš prek 40 let. Naj raditi bedarije. Ne piši gluposti ovde neg radi ono kaj najbole delaš. 50 E po pušenju i lova do krova.

Naj me jebavati Nikica. Celo selo ti se smije vu birtiji. Saki zna da tu bedarije pišeš kak ti neki Ivan i Antonijo Bozanić. Sam sa sobom sprehas. Dete ti zadirkuju vu školi. Opameti se. Imaš prek 40 let. Naj raditi bedarije. Ne piši gluposti ovde neg radi ono kaj najbole delaš. 50 E po pušenju i lova do krova.
Sad si već i Zagorec, pa se odluči što si. Nisi možda uzeo pogrešnu tabletu? 😂😂 Vidim da si me počeo napadati i praviti nekoliko profila otkako sam iznio mišljenje o Eni i radu u klubovima. Nisi li možda ti onaj njezin bradati, ili neki tip kojem sline cure do poda kad je gleda u klubu? I na Redditu imaš pet profila, gdje te stotinu ljudi vrijeđa i sprda se zbog toga? 😂😂😂
Malo pišeš u svoje ime, malo predstavljaš nekog drugog, imaš ti frende teških problema.

Ne pisi bedastoce Nikica. Vavek si bil najglubli. Mama ti se morala s direktorom zabavlat da ti zavrsis za sraubera. Napravil sam si racun tu jer su mi v birtiji pokazali kakve norije tu pišeš. Izadji iz ormara.

Ne pisi bedastoce Nikica. Vavek si bil najglubli. Mama ti se morala s direktorom zabavlat da ti zavrsis za sraubera. Napravil sam si racun tu jer su mi v birtiji pokazali kakve norije tu pišeš. Izadji iz ormara.
Napravi i na Redditu profil, imaš tamo127 poruka gdje ti vrijeđaju dragu Enu, a ovdje koliko vidim svaki profil koji vrijeđa nju, odmah je moj profil, kao i ovaj gore Antonijo 😂😂😂
Znači Nikica, Ivan, Antonio, koji je još moj profil da znam ? 😂😂😂
A da nisi ti možda i sama Ena pa si se toliko uvrijedila ? Ako jesi, provjeri Reddit 😂😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh