Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MozeeImal zainteresiranih za jednu tetu 4:52 traje jebanje
Koja je to?Znam da mala Lea K ima visoku tarifu ali vrijedi svaki cent(provjereno)...
Pa tko moze izdvojiti par tisuca za noc neka izdvoji,ukusi su različiti
Ja sam tako radija ali uvik mi u history stoje uplate….nemogu ih nikako makniti.Revolut
ima druze, saljiImal zainteresiranih za jednu tetu 4:52 traje jebanje
molim pošaljite, hvalaImal zainteresiranih za jednu tetu 4:52 traje jebanje
Saljii brateImal zainteresiranih za jednu tetu 4:52 traje jebanje
Isto saljiImal zainteresiranih za jednu tetu 4:52 traje jebanje
Može i meni, ako nije problem!Imal zainteresiranih za jednu tetu 4:52 traje jebanje
Moze i meniImal zainteresiranih za jednu tetu 4:52 traje jebanje
900Au druze izgubi ja okladicu sad triba platit da drugi jedu.
Kolko oderu klijentelu zna li se sta
Aj sta serete o tom pisanju i sranj kad su to gluposti.da u dubai su i jebu se sa nekim za kes a sa crncima zadabe jer vole crne kite.a price o pisanju i sranju su obicne glupostiNemaš pojma, ona već par mjeseci nije s tim likom, sad je skoro stalno u Dubaiju i tamo ppišajuj i seru po njoj
1500 eura lea dobija od lika iz engleske plus placeno sve u ovom slucaju bilo u dubaiu.znaci lim noj platio 1500 tako da ako misite leu jebat u osijeku za 100-200 eura nista od togaKoja je to?
Sta ja znam, meni problem nije za platit ali za sex dati par tisuca eura mislim da je to prebolesno.
Nekako mi i ima smisla odvesti neku na poslovni put i da joj naravno sve platis tamo i eventulano neki poklon kupiti, ali za jednu noc mi je totalno bezveze.
Zaboravi sam napisat 1500 eura po danu i to nije jebanje i izivljavanje 24 sata1500 eura lea dobija od lika iz engleske plus placeno sve u ovom slucaju bilo u dubaiu.znaci lim noj platio 1500 tako da ako misite leu jebat u osijeku za 100-200 eura nista od toga
lea kelerKoja je to?
Sta ja znam, meni problem nije za platit ali za sex dati par tisuca eura mislim da je to prebolesno.
Nekako mi i ima smisla odvesti neku na poslovni put i da joj naravno sve platis tamo i eventulano neki poklon kupiti, ali za jednu noc mi je totalno bezveze.
Ako mozes posalji i meniImal zainteresiranih za jednu tetu 4:52 traje jebanje
Mislim da brkas pojmove. Jebanje u dubaiju sa obicnim smrtnicima je jebanje. A poslovanje sa seicima je jebanje plus sranje i pisanje, sano to ta tarifa se posebno placa. Imas vise americkih influensetica i da, macu također koje oricaju o temu.Aj sta serete o tom pisanju i sranj kad su to gluposti.da u dubai su i jebu se sa nekim za kes a sa crncima zadabe jer vole crne kite.a price o pisanju i sranju su obicne gluposti
može tnxMože, hvala
Pa to kazem da mi je bolesno dati toliko para za sex.1500 eura lea dobija od lika iz engleske plus placeno sve u ovom slucaju bilo u dubaiu.znaci lim noj platio 1500 tako da ako misite leu jebat u osijeku za 100-200 eura nista od toga
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|