Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Kiril trebas se pazit kome saljes i sta jednom je jedan tu s foruma cinko jednoj da sam reshare tu jedan video koji je bio bez face samo glas i sise je valjda pokazala ne sjecam se u nadi da ce dobit picke tako da cinkaros i picketina
Ja sam davno blokiro pm cak sam i znao nekima poslat i nakon limita, ali neki su poceli grabit previse aj ovo aj ono jel imas jos daj jos nikad im nije dosta ti posaljes on jos trazi
Ma nije ona tužna radi njegovog poraza nego radi novaca da je pobjedio osvojio bi koliko sam skužio 4000 eura.
Da bilo je puno njih, hahaha nadale su se nekoj dobroj reklami, a bakica iskoristio te jadnice samo za promidžbu događaja, stabljale na storije reklame i svašta, a nakraju nikakve koristi od tog nisu imale, kad su glupe i naivne, a i naše, Ena ok, al ova Karimović ravna ko daska kad je prošetala ko da neki trans šeta bez guzicetu je bilo bas puno zenskih sa of josipa.la vida loce,julia,ena fridrich,ona valentina,bambival i nez koje su jos bile samo me zanima jeli ista bilo sa pecurkom i la vida locom![]()
A koja je pokazala sise,to sam cuo,nisam vidjeo pa me zanima da ponovo pogledamDa bilo je puno njih, hahaha nadale su se nekoj dobroj reklami, a bakica iskoristio te jadnice samo za promidžbu događaja, stabljale na storije reklame i svašta, a nakraju nikakve koristi od tog nisu imale, kad su glupe i naivne, a i naše, Ena ok, al ova Karimović ravna ko daska kad je prošetala ko da neki trans šeta bez guzice![]()
A nije se to vidilo uživo.A koja je pokazala sise,to sam cuo,nisam vidjeo pa me zanima da ponovo pogledam
ok,a koja je cura bila u pitanjuA nije se to vidilo uživo.
A ubi me ne znamok,a koja je cura bila u pitanju
Opisi je malo kakv je,boja kosa,znam sve koje s bileA ubi me ne znam
U vezi su njih dvoje bec duzetu je bilo bas puno zenskih sa of josipa.la vida loce,julia,ena fridrich,ona valentina,bambival i nez koje su jos bile samo me zanima jeli ista bilo sa pecurkom i la vida locom![]()
Ajde odjebi vise marijin muzuDa bilo je puno njih, hahaha nadale su se nekoj dobroj reklami, a bakica iskoristio te jadnice samo za promidžbu događaja, stabljale na storije reklame i svašta, a nakraju nikakve koristi od tog nisu imale, kad su glupe i naivne, a i naše, Ena ok, al ova Karimović ravna ko daska kad je prošetala ko da neki trans šeta bez guzice![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|