Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako neko ima nesto sto vam nisam poslao od ove crnogorke n
Ja mislim da sam vam poslao svima proradilo ili admin odobrio konacno (ako sam preskocio nekoga a mislim da nisam neka pusti poruku opet da posaljem) uzi
Posalji meni brate od te crnogorke da vidm sta je to toliko...Braco sve sto imam uvek mogu da posaljem besplatno, bez da morate da mi uzvracate itd. A ko hoce uvek dobrodoslo da posalje nesto zanimljivo a i ne mora, niste u obavezi![]()
Možeš i meni poslat šta imaš od ove iz CG. Fala frende.Braco sve sto imam uvek mogu da posaljem besplatno, bez da morate da mi uzvracate itd. A ko hoce uvek dobrodoslo da posalje nesto zanimljivo a i ne mora, niste u obavezi![]()
Gdje si ovo nasao, ovo je starije od 10 god cca..![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
Bilo nekad
Mozes li poslatiJa mislim da sam vam poslao svima proradilo ili admin odobrio konacno (ako sam preskocio nekoga a mislim da nisam neka pusti poruku opet da posaljem) uzivajte![]()
postovani evo stize odmah hahahahah
Postovani,
Molio bih Vas da mi posaljete video ove zgodne crnogorke. Gospodicna mi izgleda poprilicno zgodno.
Hvala.
Lp
Pošalji meni na mail ako ti nije problem. bbb198611@gmail.comBraco sve sto imam uvek mogu da posaljem besplatno, bez da morate da mi uzvracate itd. A ko hoce uvek dobrodoslo da posalje nesto zanimljivo a i ne mora, niste u obavezi![]()
Može i meni, hvala!Ako neko ima nesto sto vam nisam poslao od ove crnogorke nek posalje slobodno![]()
Pošalji meni na mail ako ti nije problem. bbb198611@gmail.com
Možeš in meni poslat?Poslacu vam ja svima, nasao sam skroro sve (mozda mi fali par slika i jedan video) napravicu gofile p da svi uzivate (samo da dodjem s posla nmam bateriju)
Moze isto meniPoslacu vam ja svima, nasao sam skroro sve (mozda mi fali par slika i jedan video) napravicu gofile p da svi uzivate (samo da dodjem s posla nmam bateriju)
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|