jebac12345678
New member
Moze i meni hvalaPoslacu vam ja svima, nasao sam skroro sve (mozda mi fali par slika i jedan video) napravicu gofile p da svi uzivate (samo da dodjem s posla nmam bateriju)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze i meni hvalaPoslacu vam ja svima, nasao sam skroro sve (mozda mi fali par slika i jedan video) napravicu gofile p da svi uzivate (samo da dodjem s posla nmam bateriju)
I meni ako nije problemPoslacu vam ja svima, nasao sam skroro sve (mozda mi fali par slika i jedan video) napravicu gofile p da svi uzivate (samo da dodjem s posla nmam bateriju)
Moze i meniPoslacu vam ja svima, nasao sam skroro sve (mozda mi fali par slika i jedan video) napravicu gofile p da svi uzivate (samo da dodjem s posla nmam bateriju)
Šalji drugarPoslacu vam ja svima, nasao sam skroro sve (mozda mi fali par slika i jedan video) napravicu gofile p da svi uzivate (samo da dodjem s posla nmam bateriju)
Moze ako nije problemPoslacu vam ja svima, nasao sam skroro sve (mozda mi fali par slika i jedan video) napravicu gofile p da svi uzivate (samo da dodjem s posla nmam bateriju)
ovako mi piseVaš sadrzaj se ne moze poslati, To je vjerovatno zato sto je sadrzaj ocjenjen kao spam ili sadrzi neprikladne elemente. Izmjenite sadrzaj ili pokusajte ponovo kasnije. Ako i dalje imate problema, obratite se administratoru
Toliko su poznati da za njih zna 5% ljudi u Hrvatskoj.I šta na kraju tko je zbog koga postao poznat?![]()
Ako može KirIL i meni….VELIKO HVALAJa mislim da sam vam poslao svima proradilo ili admin odobrio konacno (ako sam preskocio nekoga a mislim da nisam neka pusti poruku opet da posaljem) uzivajte![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|