Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemas?glupane zato i imamo najveci pdv u europi jer tebi poduzetnici ne smetaju sto uzmu drzavne pare(tvoje) i ne vracaju.netko mira taj dug platit (ti) al eto tebi smeta karimovickin porezni jebeni dugNe smeta mi nemam nista s poduzetnicima moras gledat sebe, a ne poduzetnike oni rade zbog profita, a ne zbog radnika
Pa zato ce i prestat snima biseru jedanDajte ljudi da napravimo grupu, na tg da se plaća pretplata.I da od tih para pretplatimo se kod sve ove naše kurve sa ofa i kačimo viralno i više neće da zaradjuju na nama. Imamo da drkamo svaki dan na drugi klip, a to nas košta po 1 dolar
Pa ti placaj punu cenu da bi i dalje snimalePa zato ce i prestat snima biseru jedan
Zato sto sirite okolo te snimke zato i dizu cjenu snimaka.Pa ti placaj punu cenu da bi i dalje snimale
Ti si obični glupan jer da nisi onda bi znao da zbog nje i svih drugih dužnika prema državi mi plaćamo toliko veliki porez u prijevodu ti i ja i svi građani Hrvatske plaćamo njen dug.Nemas?glupane zato i imamo najveci pdv u europi jer tebi poduzetnici ne smetaju sto uzmu drzavne pare(tvoje) i ne vracaju.netko mira taj dug platit (ti) al eto tebi smeta karimovickin porezni jebeni dug
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|