Uglavnom nema ni muža ni dečka i itekako je dostupna, samo je pitanje koliko košta i koje kriterije imaNe. Ima muža i dijecu + ovo sta se reklamira je samo da privuce ljude da joj plate. Nema od toga ništa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom nema ni muža ni dečka i itekako je dostupna, samo je pitanje koliko košta i koje kriterije imaNe. Ima muža i dijecu + ovo sta se reklamira je samo da privuce ljude da joj plate. Nema od toga ništa
Dijete je ostavila..Pitaj ju kad je zadnji put vidjela dijete!Sad i ti dijelis krive informacije, ona nema bivseg muza nego bivseg decka sa kojim ima dijete, a dijete nije ostavila nego je dijete vise kod tate jer se ona bavi tim poslom kojim se bavi
Aj brate molim te pošalji video
Moze meni molim te. Puno hvalaSuzana - Kobila Suzy
Katarina Ina - Katica
PoslajiAj brate molim te pošalji video
Eto saznao sam da je Ktxina dostupna, ima profil na Seeking.com-u, samo šta nije baš jeftina i nije za svačiji džep.
pošalješ ?Moze meni molim te. Puno hvala
Kako ste vi svi naivni, sve OF droce imaju milion profila po oglasniku i tinderu itd.. to je sve samo za promoviranje i da vas uvuce u pricu ovo ono da platite. I ima nekog s kime živi, da li je to muž ili decko totalno nebitno, nije dostupna i necete ju nikad je*at jedino sto mozete je izgubiti pare na koji njen snimak i to je sve.Eto saznao sam da je Ktxina dostupna, ima profil na Seeking.com-u, samo šta nije baš jeftina i nije za svačiji džep.
Volim Lovatora jel voli Nives
Ne svida se meni Nives nego njene siseVolim Lovatora jel voli Nives![]()
Pa dasta.Kad je ne gledas u cice vidis glavu koja je volu ukrela.Ne svida se meni Nives nego njene sise
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|