Onlyfans djevojke

Dragi Lovatoru, uskoro ce jubilarna 100ta stranica u ovoj temi pa te pozivam da nas tom prigodom pocastis materijalom kakav samo ti mozes dostaviti. Zivio mestre
Poslo sam u 2 3 grupe po 5 ljudi 25+ domacih milfara sa profilima slike/video to je na foru onog sto salju same samo jbg oni podjele okolo glupani necu tu stavljat to javno jer i nije za javno

Poslo sam u 2 3 grupe po 5 ljudi 25+ domacih milfara sa profilima slike/video to je na foru onog sto salju same samo jbg oni podjele okolo glupani necu tu stavljat to javno jer i nije za javno
to dijele oni koji sebe nisu snjimali s zenskama pa nisu svijesni kaj moze biti

kak uglavnom upasti,najbzri prst za tak nekaj videti?

haha

Kom ovakve ideje padaju napamet i sta ima od toga bolesnik ovo je citat
Pozdrav, zamolila bi Vas da ovo objavite kako bi ljudi bili na oprezu!
Pažnja I Upozorenje!

Bila sam danas (5.kolovoza) sa prijateljicom i malim djetetom u Bizovačkim toplicama. Nakon cjelodnevnog kupanja prijateljica se odlazi prva presvući u kabinu a dijete i ja dolazimo nakon minute (cca 19:30h). Kako prilazim vidim da lik iz svoje kabine snima prijateljicu dok se presvlači (mobitel je spustio dolje jer kabine nisu zatvorene do dna i snimao). Čučnila sam i povukao je automatski mobitel nazad u svoju kabinu. Ostala sam vidjeti hoće li ponoviti i opet je krenuo snimati, viknula sam da što radi i jel bolestan i pokušala sam mu oteti mobitel iz ruke nakon čega je izletio iz svlačionice i počeo bježati.

Uspjela sam ga stići i iako je negirao da je snimao, natjerala sam ga da otvori galeriju i obriše ta dva videa (iako moja greška jer sad nemam dokaza, ali u tom trenutku se nisam sjetila da je bilo bolje da sam ga zadržala i pozvala policiju). Lik se tresao od straha. Uspjela sam ga uslikati i snimiti s leđa kada je izlazio pa Vas amolim ako ga itko prepozna da mi javi. Žalosno da ima takvih jadnika! Sljedeći put to može biti i nečije dijete! Očito smo okruženi poremećenim ljudima koji čak i u vrijeme interneta gdje je sve na "izvol'te" imaju bolesnu potrebu snimati druge ljude. Da ne spominjem koliko se malo dijete uznemirilo i uplašilo. A gospođa na recepciji ni da bi prišla iako je rekla da je čula da se netko svađa!

eto sta radi bolesnik po tim toplicama

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh