Onlyfans djevojke

Ljudi informacije malo za one koji putem poruka komuniciraju na onlyfansu sa djevojkama jer vecina njih radi preko agencija a posebno iz srbije tako da ne komunicirate sa tim curama nego sa vjerojatno nekim muskim

Tamara Bojanic agencija
La vida loca. Agencija
Andela vestica agencija
Tijana Ajfon agencija
Ktxtina agencija
Bambi od nedavno agencija
Missbircanin sama
Josipa karimovic sama
Lea keler sama
Mala taca sama
Afridita hot sama
Ena fridrich sama ili nekad muz
Marija zadravec sama ili nekad i muz
Jelena unikat sama
Vesna sama
Mandy sama
Pazite se ovih od agencija jer su placene na postotak ti koji rade umjesto njih i pokusavaju vam na svakojake nacine izvuci novce.

Ljudi da li bi neko hteo da kupi onlyfans profil ima 55 videa od Lana69x i yourstepsis69x, sve ukupna vrednost klipova je 116$, a ja tražim 60$ upola manje ko hoće da kupi nek se javI

Ljudi informacije malo za one koji putem poruka komuniciraju na onlyfansu sa djevojkama jer vecina njih radi preko agencija a posebno iz srbije tako da ne komunicirate sa tim curama nego sa vjerojatno nekim muskim

Tamara Bojanic agencija
La vida loca. Agencija
Andela vestica agencija
Tijana Ajfon agencija
Ktxtina agencija
Bambi od nedavno agencija
Missbircanin sama
Josipa karimovic sama
Lea keler sama
Mala taca sama
Afridita hot sama
Ena fridrich sama ili nekad muz
Marija zadravec sama ili nekad i muz
Jelena unikat sama
Vesna sama
Mandy sama
Pazite se ovih od agencija jer su placene na postotak ti koji rade umjesto njih i pokusavaju vam na svakojake nacine izvuci novce.
Zato ja najbolje ako već tipkate, da ti pošalje video poruku tu i tamo, al pola je netočno.
Bambi - sama
Vještica - sama
Karimović - sama i ponekad muž
Lea - sama i ponekad dečko
Mala Taca - agencija
Ena - sama, ponekad agencija
Zadravec - sama, od nedavno rastavljena
Bojanić - ponekad sama, ponekad agencija

Skuži se odma kad piše agencija a kad cura.
Nemam ništa protiv onlyfansa, i pretplaćen sam kod nekoliko ok cura, kao podrška. Al ovo sa agencijama je užas, čista prevara.

Zasto bi se dopisivali uopce s njima koji je smisao toga boli nas kurac za njih mi samo nekad pogledamo kako se karaju i to je to

Zato ja najbolje ako već tipkate, da ti pošalje video poruku tu i tamo, al pola je netočno.
Bambi - sama
Vještica - sama
Karimović - sama i ponekad muž
Lea - sama i ponekad dečko
Mala Taca - agencija
Ena - sama, ponekad agencija
Zadravec - sama, od nedavno rastavljena
Bojanić - ponekad sama, ponekad agencija

Skuži se odma kad piše agencija a kad cura.
Nemam ništa protiv onlyfansa, i pretplaćen sam kod nekoliko ok cura, kao podrška. Al ovo sa agencijama je užas, čista prevara.
Tamara bojanic iskljucivo agencija od prvog dana i nazalost treba na ime prevare ima 2000 pratitelja.vestica agencija onaj free profil

Pa ko kaze da bi ja njih i htio karat bolje neke normalne nego te onlyfanserke
Lovatore ja tebi moram odat priznanje za kolicinu snimaka koje nebavljas i posjedujes.respekt…ali sasvim sam siguran da si neki debeli krmak kiji iskljucivo drka za tastaturom jer da jebes nesto sa tom tvojom anakondom od kite onda se nebi bavio dilanjem klipova nego jebanjem.brate sa tolkom kitom kao sto ti imas ja nebi stigao pogledat tude snimke od svojih jebacina.kunju jedan koje ti normalne trebe jebes???

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh