Blago nama na ovakvom kamermanu...ja da sam snimao ne bi nista vidjeli jer bi babu uzjašio iste sekundeVesela druzina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago nama na ovakvom kamermanu...ja da sam snimao ne bi nista vidjeli jer bi babu uzjašio iste sekundeVesela druzina
U šuleta odma bez greške!!Ktxina anal
moze reupload?
Samo ako imas ofJel se nalazi Ktxina uživo ?
Aha znaci kad ona vidi ko kolko uplacuje nagradi vjerne fanove pickom taktika za privuc pretplatnikeSamo ako imas of
Prije bih rekao da to dodatno masno naplati . Logicno.Aha znaci kad ona vidi ko kolko uplacuje nagradi vjerne fanove pickom taktika za privuc pretplatnike
Pazi samo da nakon ta $4 ne bude bilo svaki video se posebno placa $50 $100Rita
Otvorila je i OF
Jel ja ovo dobro vidim ili je 4dolara? Ne razumem se oko toga
https://gofile.io/d/UbUjmp
Pa normalno bitna je zarada od 1000+ likova samo 1 jebePrije bih rekao da to dodatno masno naplati . Logicno.
Pitanje je bilo nalazi li se uzivo.Pa da. Kao i ostale, dok im uplaćuješ dobre pare, onda mogu i reći kao da je zamišljala da je dereš i onda ti pošalje trenutnu sliku i ta slika košta 10-15$ ili video kako trlja macu i zamišlja na tebe od 15$. Ako se neko misli s njima dopisivati ili s bilo kojom a samo da ima pretplatu bez uplate na privatnoj poruci, nema od tog ništa, jer odmah oni u startu da gledaš kako se deru, i onda se napališ, pa opet video i tako opet i na kraju zarada dobra..
neko je jucer stavija sve novo kad lezi sa rasirenim nogama stomak ide priko sisa skoroJel gabica smrsavila sta ili jos izgleda kao morž?
Tel: 064/677-677
|
|
|