OnlyFans djevojke

U svojih 40 godina života upoznao sam puno lijepih žena i znam za slučajeve gdje su vraćale likovima kredite, jebale se sa starcima koji nemaju 10 eura u džepu, dobivale batine i još se ispričavale likovima koji ih tuku, ali nisam upoznao nijednu koja je znala unovčiti izgled.
al te ne vise na of i ege. ne kuzim sta ljudi ocekuju od zena s dna kace?

U suštini niti ove koje se bave prostitucijom a ni ove koje se ne bave nisu normalne jer na kraju dana kad sve zbrojiš i oduzmeš ja ne znam ni jednu koja je zaradila neki pristojni novac te kojoj je ostala neka ušteđevina da je može dalje u nešto pametno uložiti.
Pa normalno da ne poznas ni jednu koja unovcila svoju ljepotu,Kad se takve ne krecu u nasim krugovima.

Da se nadovezem u raspravu o danasnjim curama. Vidim da je ovdje vecna ljudi 35+ pa bas i ne kuži kak stvari danas funkcioniraju...
Možete imati milijune, dobar auto i tijelo apolona, prijatelji dragi uzalud.
Takve cure pucaju na prestiz i slavu, što je već neko spomenuo. Njima je bitno da su viđene s nekim "poznatim" (kvarovska bitanga jaka na jeziku), koji svi prepoznaju čim uđe u klub ili kafić. U mom kraju poznatija kao "seoski selebriti".
Klinke se jebu za to da budu za stolom ili u separeu kluba kul ekipe koja se s 30 god uzdrazava od maminih i tatinih para..
Što onda očekivati od djevojaka sa samog dna društva...
Kako vidim da tim curama s onlya i Seekinga nudite po 500€??
Razmislite kakve svote im nude stari poduzetnici...
Osobno znam za primjer jedne cure kojoj takvi daju i po 2000€ po sexu.. Jel bi se vi na njezin mjestu nalazili s likovima s interneta??

Slazem se s tobom ali sam sebi proturijecis...napises uzalud vam auti,tjelo i MILIONI..a dalje napises da poznas curu koja se jebe za velike pare.Za pare mozes sve ,bar kod velike vecine njih.
Prijatelju kužim te jer možda tako zvuči
Ali govorim o privlačenju cura s onlya i slično.
Tipa ta melanie,suzana zvonar i slične..
Jer kako netko kaže snimaju s ovom tipom bez da im plati...
Privlačenje je jedno aplacnje sexa drugo..

Prijatelju kužim te jer možda tako zvuči
Ali govorim o privlačenju cura s onlya i slično.
Tipa ta melanie,suzana zvonar i slične..
Jer kako netko kaže snimaju s ovom tipom bez da im plati...
Privlačenje je jedno aplacnje sexa drugo..
Iskreno te cure s onliya mozda se ne jebu zbog para(mada i to ima u vecini slucajeva) vec po mome iz interesa...dal dobar u sex,dal mu ne smeta sto ga se snima i sl,a naravno ima i privlacnosti

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh