OnlyFans djevojke

Crystal obavlja svoj posao profesionalno i komunicira sa potencijalnim klijentima dok većina drugih cura koje su na only fans-u ili sličnim stranicama imaju jako neprofesionalan odnos te očekuju da će se preko noći obogatiti. Vjerojatno smo tome krivi i mi kao klijenti jer realno financiramo najčešće žene prosječnog izgleda ili suviše umjetne i to samo da bi gledali nekakve njihove amaterske uratke na kojima često ništa ne vidiš.
Mislim da bi only fans trebao biti kod nas samo reklama koja je nekoj curi diže cijenu a ne sredstvo da se na tome zarađuje novac i da na kraju dobijemo posve neprofesionalan odnos ili traženje nekih suludih cijena.
Evo ja cesto odem na neku s plavog u zadnju godinu vecinom samo ege i to mi je ok platit ono sto vidis i koristis ali cemu pretplate placat na onlyfansu i tako im davati prostor da se ne bave karanjem za lovu sto bi vjv radile da nema idiota koji kupuju pretplate,odjebit onlyfans i vidjet cete da ce ih 90 posto se karat za lovu uzivo.
 
Imam ja od Nike Ilcic!! Nesto se je poseremetilo pa sam uspio skinuti! Nisam godinama bio na OF sta da bacam novce ali kada sam cuo da je tamo morao sam otici! Pre skupa je!!
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh