OnlyFans djevojke

Dugo pratim ove objave a sad sam se prijavila radi ovog posta,sve što si napisao je NETOČNO i to ti ggovorim iz prvog lica,naime imam svoj Of ,instagram,twiter i ekipa mi je skidala videa i djelila,na jednom od foruma za Of djevojke sam upozorena na to,prvo sam obavjestila stranicu gdje je to podjeljeno ,oni su odmah uklonili sadržaj, a onome tko je skidao sve moje i dijelio po internetu wu je nakon moje prijave policija pokucala na vrata (okolica zadra) jer je NEOVLAŠTENO DJELIO TUĐE SNIMKE,što po nekon kaznenom zakonu ne smije raditi,vidim vas dosta se igrate s time ovdje,očigledno te cure više manje nisu upoznate s time da to tu radite ali puno vas bi dobilo prijavu(nakon 3 godine suđenja sam financijski obeštečena,a on je dobio uvjetnu kaznu na 2 godine)
I sta je bilo kad si se probudila
 
Trial

avatar.jpg
header.jpg

iamvirtuallady

avatar.jpg
header.jpg

miadelish

avatar.jpg
header.jpg

stormystormborn

avatar.jpg
header.jpg

xenta_lex

avatar.jpg
header.jpg

baby_riley

avatar.jpg
header.jpg

luxurykate

avatar.jpg
header.jpg

playmatesasha

avatar.jpg
header.jpg

emma0007
 
Ko je dopustia ovin kurvama da komentiraju ode i spamaju forum. Uvatile se moraliziranja, da imaju morala nebi radile to sta rade. Zato poklopite se po usima i mucite nitko vas ne tira na to!!!!!!!!!
Komisija za internet dozvole im je dopustila, na svojoj prethodnoj sednici su doneli tu odluku. Za sledeću sednicu je predlog da se na mesec dana zabrani pisanje vama nepismenima, a dodatna 3 meseca zabrane ide onima koji pišu uzastopne interpunkcijske znake, poput !!!!!! ili ?????
Za kombinovanje ovih znakova ide još mesec dana zabrane. Zato, piši dok možeš 😂
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh