OnlyFans djevojke

Molio bih ako ima netko konkretan kontakt od Suzane, Kristine ili Josipe u inbox. Hvala
Cuo sam da jedino odgovaraju na onlyfansu.Ali to ne znaci da mozes sigurno dogovoriti susret s njima.Tamo mozes ocekivsti njihov odgovor pa makar i bio ne.A da bi pristale moras ponuditi minimalno jednu prosjecnu hrvatsku placu.

To za only fans znam ali me zanima ako netko ima broj mobitele od Suzane, Kristine ili Josipe..Sigurno se do cura moze nekako doci i bez onlyfansa..

To za only fans znam ali me zanima ako netko ima broj mobitele od Suzane, Kristine ili Josipe..Sigurno se do cura moze nekako doci i bez onlyfansa..
Da jedva cekaju da ih netko nazove, ajd preko of kolko tolko odgovore kad se pretplatis, al buraz imas izbor svaka cast, pored tolko normalnih i ljepih cura ti trazis bahatu balavicu koja ce te odmah poslat u rodni kraj, i jos zaljepit poruke da te javno osramoti, kako to ona obicno radi, Kristine-tranvestita, i bahate plasticne Karimovicke koja nema jednu fotku bez da se oko nje sve savija koliko si uveca dupe i sise, a nezna radit sa photoshopom pa se sve oko nje savija, od keramike, stupova....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh