Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš još od nje?
Ja da ti kazem svoje misljenje... registrirao sam se zbog jednog razloga, ostao i kolko-tolko pratim temu... mislio sam i ja ajde sheras nesto... ali kad sam shvatio da forum stoji za svadanje izmedu likova koji imaju mentalitet ko mala djeca, self-promotion onlyfans profila koji su u 99 posto slucajeva tesko smece (mislim na lokalne/balkan cure) i stalkanje da slucajno netko ne okaci njihov sadrzaj.... neka, hvala.Pozdrav.Novi sam na forumu i odlučio sam napravit acc da se malo uključim kad sam vidio šta sve ljudi pišu.Što se tiče ovog dijela skontao sam da ljudi škrtare što se tiče podjele videa .Tipa ono trade video za video .Primjer napiše lik latio sam to 20$ i dao sam masan novac i zašto da dijelim to.Kad budem imao vremena uploadat ću sve što imam sa Onlyfansa od Nekih Ukrajinki i Ruskinja ,sad ne znam dal to ljude zanima ali meni ti jebeni klipovi ne znače ništa(to sam platio oko tisucu eura i deaktivirao profil jer je OF huge waste of money).
Upisana na onlyfans @iamdijana.ogLjudi imali ko šta od @iamdijana.og
Nije se skinula to je montaža. Njen OF ne vrijedi niti dinara. Treba ga staviti na free koliko je loš.Šokantno! Nika se skinula u podcastu pred svima! (VIDEO) (SISE)
pritom je podcast takav cringe da veci ne moze bit.Nije se skinula to je montaža. Njen OF ne vrijedi niti dinara. Treba ga staviti na free koliko je loš.
imas na forumu i telegramu i discord serverima sve leakove njeneJEL IMA NEKO NESTO O NIKI ILICIC?
Moze malo konkretnije, koja grupa na telegramu i kom forumu?imas na forumu i telegramu i discord serverima sve leakove njene
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|