Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate ovo ona ima OF?Ljiljana Stoiljikovic
A tako nekako sam i ja razmisljao...jedino ponudit odmah neku veliku cifru...kad se jebe i snima ima valjda neku cijenu i da ne reagira tako kako si napisao@Tomy1982 Suzani se bolje i ne obratit izvrijedat ce te i zavrsit ces na storyu
Daj nesto od Matea BabacStize extra content
Od kogaStize extra content
Koja je ta? Treba mi pregledIma tko šta od doktorice sonjice novo?
cura kojoj neki lik pusti slike na net zato sto je kreten i izfrustriran i cura koja slika picku i dupe iz 10 poza, da bi dobila 5$ , nisu isti slucaj.nije da pokusavam zauzet neciju stranu, ali mislim da malo pretjerujes.. opet je bolje prodavat se online nego uzivo, djabe ces ti sad komentirat kako zavrse njene slike drugdje... sad se te slike placaju, a ti ovo komentiras kao da slike random cura ne zavrse na internetu isto tako.. (ne mislim na onlyfans nego generalno cure koje sliku posalju decku i slicno...)
ma neka ih , nemam ja problem sto neko prodaje slike svoje picke po netu, to je ok, samo treba da se zna da je to obicna slut, ne content creator, i uz to jos se umislile da su svetice pa eto sad svaka vrijedi vise od druge..Mi kad ostarimo?drkat cemo na ove babe sta konstantno izviru na forumu.
Malo si fula forum za moraliziranje.
Kad ne bude drkaroša nema ni of cura...S obzirom da si ovde, jednak dio si problema protiv kojeg bitchas.
Tel: 064/677-677
|
|
|