OnlyFans djevojke

Ma nebi joj dao 3 kune 🤮
Onda nesto stobom nije uredu, il si jedna od ljubomornih cura koja se time bavi, a kako se Josipa Karimovic jebe ? Tuli ko da ima u sebi dva crnca dok je ovaj dira za sise 😂😂 il Kristina mandarina, stenje ko da je kolju a onaj s onim malim kurcem nesto hoce nece, ako je tebi bolje gledat takve, to je tvoja stvar

Onda nesto stobom nije uredu, il si jedna od ljubomornih cura koja se time bavi, a kako se Josipa Karimovic jebe ? Tuli ko da ima u sebi dva crnca dok je ovaj dira za sise 😂😂 il Kristina mandarina, stenje ko da je kolju a onaj s onim malim kurcem nesto hoce nece, ako je tebi bolje gledat takve, to je tvoja stvar
mandarini prodaja mandarina ide bolje od jebanja to sigurno 😂 sorry lik kaj mi je bitno da cura na nes lici a ti se ocito palis na ruzne cure 😂

mandarini prodaja mandarina ide bolje od jebanja to sigurno 😂 sorry lik kaj mi je bitno da cura na nes lici a ti se ocito palis na ruzne cure 😂
Ja se ne palim na ruzne cure, svako ima razlicit ukus, i o ukusu se ne raspravlja, al nemozes rec da se dobro ne jebe jer zenska rastura, a gle neda mibse tu raspravljat sa totalno neintiligentnim ljudima poput tebe, pljujes cure, sigurno jebes neku misicu

Ja se ne palim na ruzne cure, svako ima razlicit ukus, i o ukusu se ne raspravlja, al nemozes rec da se dobro ne jebe jer zenska rastura, a gle neda mibse tu raspravljat sa totalno neintiligentnim ljudima poput tebe, pljujes cure, sigurno jebes neku
Buraz nema ti koristi raspravljat sa ogranicenim ljudima

Irena jesi postigla potraznju koju si htjela ili ces jos seruckati po forumu ? Trolovi znaju biti zabavni , ali ti nisi.
Reče kvazi lik koji od silne životne frustracije i iskopleksiranosti koristi ime i prezime Premijera RH !
Pogledaj se, vidiš li kolika si šaka jada zajedno sa ostalima...sami sebi međusobno lajkate postove.
P*čke niste vidjeli niti ćete vidjeti u životu...balavi jadovane jadni ! Cccc...

Reče kvazi lik koji od silne životne frustracije i iskopleksiranosti koristi ime i prezime Premijera RH !
Pogledaj se, vidiš li kolika si šaka jada zajedno sa ostalima...sami sebi međusobno lajkate postove.
P*čke niste vidjeli niti ćete vidjeti u životu...balavi jadovane jadni ! Cccc...
Neš dobit picke, dzaba ti. Koja normalna zena bi dosla na ovakav forum i tu trazila paznju ? Znaci ili je kurva koja trazi malo imucniju kliijentelu ili je trol. Sto prije si to utuvite u glavu to bolje. Jesi ti to napisao premijer sa velkim slovima ? ahahahahhahah ti si vjerojatno jedan od njegovih rektalnih alpinista :)

Neš dobit picke, dzaba ti. Koja normalna zena bi dosla na ovakav forum i tu trazila paznju ? Znaci ili je kurva koja trazi malo imucniju kliijentelu ili je trol. Sto prije si to utuvite u glavu to bolje. Jesi ti to napisao premijer sa velkim slovima ? ahahahahhahah ti si vjerojatno jedan od njegovih rektalnih alpinista :)
Imućnija klijantela na Forumu???!!? HAHHAAHAHA DAJ ME NEMOJ JEBAT.
Pa tu ekipa nema za kikiriki , novce nazivaju vjevericama europljanima i ne znam kakvim p.m.
čast izuzecima koji znaju šta žele i znaju da moraju platit da bi dobili nešto valjano, al jebiga nema ponude pa moraju gubit vrijeme na ovim jadnim forumima da bi našli nešto. Shvatite, smijemo vam se, mi kad objavimo oglas javi se vas 500 a dođe vas 3, 50 njih vrijeđa jer nemaju para tolko, preglupi ste, ima nas stvarno zgodnih ženski stavimo oglas slike bla bla onda pisete po forumu i serete i vrijeđate a žalite se da nemate ponude 🤣 i shvatite, nije ovaj forum glavna stranica za "kurve" nit ste vi stalni posjetioci tu neke face, ovaj forum je bas za one šta nemaju život, mi vas dođemo samo zajebavat jer nam je zabavno. imate od 30-50 godina i morate bit tu, to vam sve govori.
Čast izuzecima kažem.

Da, ima vas stvarno zgodnih na slikamay sve manekenke dok me dođe do susreta kad otvori vrata džepna venera od 155cm i obim struka 100
pa to nije moj problem, to je njihov problem kad nisu iskrene a očito niti nisu za to. 😂
ja kad prelistam plavi oglasnik mrak mi padne na oci, da se cura ne zna počešljat, namjestit lijepo slikat, obuc lijepo rublje a ne neki škart, kad vidim da joj pola laka fali na noktima jer joj je teško nalakirat nokte il platit 100kn manikuru, kad vidim čega sve ima ne da nebih došla, nebi ih ni nazvala 🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh