Hahaha, nezna se jebati, zenska je rasturila, prijatelju mnogo si glupJel se samo meni ona ne zna jebat plus ruzna je ko noc?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, nezna se jebati, zenska je rasturila, prijatelju mnogo si glupJel se samo meni ona ne zna jebat plus ruzna je ko noc?!
U cemu je rasturila? U sirenju nogu? U gutanju punih 5 cm ocito imamo drugaciji pogled na sexHahaha, nezna se jebati, zenska je rasturila, prijatelju mnogo si glup
Ma ti si lud, zenska se jebe ko luda, ne stenje bezveze ko vecina, vec se vidi da bas uziva i da ne glumi budalu poput ovih ostalih koje snimaju za onlyfans, ak se ko dobro jebe i vidi se da uziva onda je to onaJel se samo meni ona ne zna jebat plus ruzna je ko noc?!
Ma nebi joj dao 3 kuneMa ti si lud, zenska se jebe ko luda, ne stenje bezveze ko vecina, vec se vidi da bas uziva i da ne glumi budalu poput ovih ostalih koje snimaju za onlyfans, ak se ko dobro jebe i vidi se da uziva onda je to ona
Onda nesto stobom nije uredu, il si jedna od ljubomornih cura koja se time bavi, a kako se Josipa Karimovic jebe ? Tuli ko da ima u sebi dva crnca dok je ovaj dira za sise il Kristina mandarina, stenje ko da je kolju a onaj s onim malim kurcem nesto hoce nece, ako je tebi bolje gledat takve, to je tvoja stvarMa nebi joj dao 3 kune
mandarini prodaja mandarina ide bolje od jebanja to sigurno sorry lik kaj mi je bitno da cura na nes lici a ti se ocito palis na ruzne cureOnda nesto stobom nije uredu, il si jedna od ljubomornih cura koja se time bavi, a kako se Josipa Karimovic jebe ? Tuli ko da ima u sebi dva crnca dok je ovaj dira za sise il Kristina mandarina, stenje ko da je kolju a onaj s onim malim kurcem nesto hoce nece, ako je tebi bolje gledat takve, to je tvoja stvar
Ja se ne palim na ruzne cure, svako ima razlicit ukus, i o ukusu se ne raspravlja, al nemozes rec da se dobro ne jebe jer zenska rastura, a gle neda mibse tu raspravljat sa totalno neintiligentnim ljudima poput tebe, pljujes cure, sigurno jebes neku misicumandarini prodaja mandarina ide bolje od jebanja to sigurno sorry lik kaj mi je bitno da cura na nes lici a ti se ocito palis na ruzne cure
Buraz nema ti koristi raspravljat sa ogranicenim ljudimaJa se ne palim na ruzne cure, svako ima razlicit ukus, i o ukusu se ne raspravlja, al nemozes rec da se dobro ne jebe jer zenska rastura, a gle neda mibse tu raspravljat sa totalno neintiligentnim ljudima poput tebe, pljujes cure, sigurno jebes neku
Ja kako se zove da je i ja nadzem dede miKako se zove nemogu naci?
Reče kvazi lik koji od silne životne frustracije i iskopleksiranosti koristi ime i prezime Premijera RH !Irena jesi postigla potraznju koju si htjela ili ces jos seruckati po forumu ? Trolovi znaju biti zabavni , ali ti nisi.
Neš dobit picke, dzaba ti. Koja normalna zena bi dosla na ovakav forum i tu trazila paznju ? Znaci ili je kurva koja trazi malo imucniju kliijentelu ili je trol. Sto prije si to utuvite u glavu to bolje. Jesi ti to napisao premijer sa velkim slovima ? ahahahahhahah ti si vjerojatno jedan od njegovih rektalnih alpinistaReče kvazi lik koji od silne životne frustracije i iskopleksiranosti koristi ime i prezime Premijera RH !
Pogledaj se, vidiš li kolika si šaka jada zajedno sa ostalima...sami sebi međusobno lajkate postove.
P*čke niste vidjeli niti ćete vidjeti u životu...balavi jadovane jadni ! Cccc...
Imućnija klijantela na Forumu???!!? HAHHAAHAHA DAJ ME NEMOJ JEBAT.Neš dobit picke, dzaba ti. Koja normalna zena bi dosla na ovakav forum i tu trazila paznju ? Znaci ili je kurva koja trazi malo imucniju kliijentelu ili je trol. Sto prije si to utuvite u glavu to bolje. Jesi ti to napisao premijer sa velkim slovima ? ahahahahhahah ti si vjerojatno jedan od njegovih rektalnih alpinista
pa to nije moj problem, to je njihov problem kad nisu iskrene a očito niti nisu za to.Da, ima vas stvarno zgodnih na slikamay sve manekenke dok me dođe do susreta kad otvori vrata džepna venera od 155cm i obim struka 100
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|