Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruzna kao goblin,al jbg svi samo cice gledajuJa ne znam jel samo meni ova zadravecka nije privlacna
Da zbog toga bi trebao savjet ako je netko bio s njom kako do nje a da nema neugodnih iskustava. Cisti racuni duga ljubav. Molio bih odgovor
Iakreno muka mi je bilo kad sam vidio kak pusi sa trulim zubima ..sise su joj bile prioritetJa ne znam jel samo meni ova zadravecka nije privlacna
Sve je to ona popravila, meni je najbolja, nema kod nje da se bahati ko sve ostale, bas je cura odlicna, i ne drzi nos u nebesima, isto ko i u sexu, vidi se da bas uziva, da ne glumi svrsavanje ko sve ostale…Iakreno muka mi je bilo kad sam vidio kak pusi sa trulim zubima ..sise su joj bile prioritet
To sto ona uziva i ne glumi ne mijenja cinjenicu da je ruzna jebigaSve je to ona popravila, meni je najbolja, nema kod nje da se bahati ko sve ostale, bas je cura odlicna, i ne drzi nos u nebesima, isto ko i u sexu, vidi se da bas uziva, da ne glumi svrsavanje ko sve ostale…
ApsolutnoTo sto ona uziva i ne glumi ne mijenja cinjenicu da je ruzna jebiga
Jesi joj vidio picku?ima 20 pirsinga po njoj i sve joj nesto visi iz nje rasturena je tolko da joj visi do podaTo sto ona uziva i ne glumi ne mijenja cinjenicu da je ruzna jebiga
I to vam je sad ljepo, sise pune strija, vise do pupka, siroka, mekana, picke ni nema ko da je netko lupil daskom, nema onih ljepih cobica na picki….
Marija je identicna samo manje sise,razvaljena ruzna u faci,metar i cevap nabijena cijela,gadne tetovazeI to vam je sad ljepo, sise pune strija, vise do pupka, siroka, mekana, picke ni nema ko da je netko lupil daskom, nema onih ljepih cobica na picki….
Svako ima svoje misljenje i stavove, nekom se svidja nekom ne, meni je Marija 100 ljepsa, a da je ruzna to nemogu rec ni za jednu, i to nemjenja cinjenicu da bi volio sa obadvijema lec tebi su ocito ove ljepe plastike ko sta je Karimovicka, Mandarina…Marija je identicna samo manje sise,razvaljena ruzna u faci,metar i cevap nabijena cijela,gadne tetovaze
I da su mi bolje a nisu barem nisu debele ako ista,to sto ti volis masnije je tvoja stvarSvako ima svoje misljenje i stavove, nekom se svidja nekom ne, meni je Marija 100 ljepsa, a da je ruzna to nemogu rec ni za jednu, i to nemjenja cinjenicu da bi volio sa obadvijema lec tebi su ocito ove ljepe plastike ko sta je Karimovicka, Mandarina…
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|