Najdraza milfaDragana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najdraza milfaDragana
Al to je drzavna tragedija ako nju stvarno 100 hiljada prati i placa neznam koliko mjesecno pretplatu,ja se nadam da to nije istinaIsus te jebo sram me citat te gluposti
E pa morat ces se pomirit s istinom vidio sam negdje valjda na tiktoku i ne znam gdje jos da zarade opasne pare cak se i suzana kurcila kako trosi po par tisuca kn na neku opremu za teretanu kolko se sjecamAl to je drzavna tragedija ako nju stvarno 100 hiljada prati i placa neznam koliko mjesecno pretplatu,ja se nadam da to nije istina
Bog te di zivis ti?tko je SUZANA ?
Ma daj kojih 100 hiljada jede govna mala,pa svi zivi seru po njoj di su joj ti pratitelji?Al to je drzavna tragedija ako nju stvarno 100 hiljada prati i placa neznam koliko mjesecno pretplatu,ja se nadam da to nije istina
Zbrojila ih sve sa svih mreža pa zaokružilaMa daj kojih 100 hiljada jede govna mala,pa svi zivi seru po njoj di su joj ti pratitelji?
Zar mislis da bi isla rintat na more da ima para?Probala je Suzaa sezonu na moru pa odustala jako brzo cim je popila kavu sa Karimovickom haahhah garant joj je objasnila sta ces radit samo daj picku i eto para
Odlična je,hvala za video!
Pa tad nije imala sad ima zahvaljujuci clanarinama svaki mjZar mislis da bi isla rintat na more da ima para?
Ima li Dragana neki video na OF?Dragana
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|