Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daleko je ona od GILF....žena je sasvim ok,gola i obučena...Potrudi se imaš više recenzija o istoj. MILF na prijelazu u GILF ali vrlo aktivna i okretna, susretljiva, bolje izgleda obučena, dobro držeća, samo godine i gravitacija čine svoje.
Vidi Siniša, sve što je mojih godina i starije od mene je GILF, i po tom pitanju definitivno sam objektivan. Isto je točno da je Olj@ sasvim OK, ali godine su 50-e....daleko je ona od GILF....žena je sasvim ok,gola i obučena...
Da ponovimo gradivo . Otvoriš stranicu plavog oglasnika , ako vidiš da je izašao novi oglas taj dan ili dan prije , onda je žena u akciji . Okrenes broj i dogovoriš termin , a kod ovakvih je najbolje nazvati pola sata prije nego li misliš doći , ako ti žena kaže da je slobodna , onda se uputiš na adresu .Momci moze pitanje dali je Olja trenutno Zagrebu i koliko je tezak dogovor
Kad god zovem ili je nedostupna ili se ne javljaDa ponovimo gradivo . Otvoriš stranicu plavog oglasnika , ako vidiš da je izašao novi oglas taj dan ili dan prije , onda je žena u akciji . Okrenes broj i dogovoriš termin , a kod ovakvih je najbolje nazvati pola sata prije nego li misliš doći , ako ti žena kaže da je slobodna , onda se uputiš na adresu .
Nadam se da ti je bilo sve razumljivo .
Kad ju ulovis jednog dana, dobro ju nalupaj po guzici i reci joj da je bila zločesta devojcicaKad god zovem ili je nedostupna ili se ne javlja
Olja ti je u zg kad joj je.i oglas aktivan.naso je.na instagramu i fejsu..prelijepa u licu dobrodrzeca nisam bio nikad al.moracuMomci moze pitanje dali je Olja trenutno Zagrebu i koliko je tezak dogovor
Isto, ako možeAko netko tko ima njen instagra može da ga podjeli (u inbox naravno) bio bi zahvalan![]()
Daa naravnoAko netko tko ima njen instagra može da ga podjeli (u inbox naravno) bio bi zahvalan![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|