Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daleko je ona od GILF....žena je sasvim ok,gola i obučena...Potrudi se imaš više recenzija o istoj. MILF na prijelazu u GILF ali vrlo aktivna i okretna, susretljiva, bolje izgleda obučena, dobro držeća, samo godine i gravitacija čine svoje.
Vidi Siniša, sve što je mojih godina i starije od mene je GILF, i po tom pitanju definitivno sam objektivan. Isto je točno da je Olj@ sasvim OK, ali godine su 50-e....daleko je ona od GILF....žena je sasvim ok,gola i obučena...
Da ponovimo gradivo . Otvoriš stranicu plavog oglasnika , ako vidiš da je izašao novi oglas taj dan ili dan prije , onda je žena u akciji . Okrenes broj i dogovoriš termin , a kod ovakvih je najbolje nazvati pola sata prije nego li misliš doći , ako ti žena kaže da je slobodna , onda se uputiš na adresu .Momci moze pitanje dali je Olja trenutno Zagrebu i koliko je tezak dogovor
Kad god zovem ili je nedostupna ili se ne javljaDa ponovimo gradivo . Otvoriš stranicu plavog oglasnika , ako vidiš da je izašao novi oglas taj dan ili dan prije , onda je žena u akciji . Okrenes broj i dogovoriš termin , a kod ovakvih je najbolje nazvati pola sata prije nego li misliš doći , ako ti žena kaže da je slobodna , onda se uputiš na adresu .
Nadam se da ti je bilo sve razumljivo .
Kad ju ulovis jednog dana, dobro ju nalupaj po guzici i reci joj da je bila zločesta devojcicaKad god zovem ili je nedostupna ili se ne javlja
Olja ti je u zg kad joj je.i oglas aktivan.naso je.na instagramu i fejsu..prelijepa u licu dobrodrzeca nisam bio nikad al.moracuMomci moze pitanje dali je Olja trenutno Zagrebu i koliko je tezak dogovor
Isto, ako možeAko netko tko ima njen instagra može da ga podjeli (u inbox naravno) bio bi zahvalan
Daa naravnoAko netko tko ima njen instagra može da ga podjeli (u inbox naravno) bio bi zahvalan
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|