GoOnNutrition
Well-known member
poslat ce ti kurac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i meni u inboxMolim te Oljin Insta i Face u inbox ... hvala
Imam ja, ali me ne zanima OljaJa dajem oljin profil ako neko ima neku za uzvrat
oglas je neaktivan, ne? ako znas brojati do 4 mislim da mozes i sam zakljucitiJel uspio dobit neko olju u zadnje vrijeme?
U zg jeEkipa di je olja nestala
Sad su obje u Zg.Silva se nikom ne javlja ocito pukla ko kokica cemu onda oglas.Prije mi se uvijek javljala a bas mi treba supak dobro izlizat))Kad je Silvija tu Olje nema, to sam ja zaključio!
Zovem i ja pa se ne javlja... Nisam još bio kod njeSad su obje u Zg.Silva se nikom ne javlja ocito pukla ko kokica cemu onda oglas.Prije mi se uvijek javljala a bas mi treba supak dobro izlizat))
Ja sam je jučer zvao, pitala kolko imam god, ja velim blizu 40, veli ona premlad si i poklopi..Sad su obje u Zg.Silva se nikom ne javlja ocito pukla ko kokica cemu onda oglas.Prije mi se uvijek javljala a bas mi treba supak dobro izlizat))
To je nekej sumnjivo, zakej bi htjela nekog starijeg od 4banke...mislim s 4banke premladJa sam je jučer zvao, pitala kolko imam god, ja velim blizu 40, veli ona premlad si i poklopi..
Zadnje je bila u centru,ovisi di iznajmi apartman kad dođeJel Olja na britancu ili?
Koliko ona ima tocno?To je nekej sumnjivo, zakej bi htjela nekog starijeg od 4banke...mislim s 4banke premlad
55Koliko ona ima tocno?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|