Obrezivanje u kasnijim godinama

• Začetnik teme Začetnik teme lower
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
čitam ovo "lakša je higijena" .... pa šta je toliko komplicirano spustit kožicu i oprat
Naravno da nije , ali jako puno muskih to slabo radi i onda se svasta skupi ispod pa kad zenska ide pustit bas joj je super , miris je top ... stvar je u tome kad nemas kozicu nema se kaj skuplajt ispod nje , samim time kada ides samo na malu nuzdu neostame ti koja kaplica koja ostane ispod kozice i usmrdi se brzo , nego kod obrezanih nema di ostat , ako sta i bude boxerice upiju to ... i nema mirisa , prvo i osnovno obrezani nemaju nikakvog mirisa dok ga neobrezani moraju prat jako cesto da nebi imao miris ...

Bok.Nova sam ovdje ali pratim forum duže vrijeme...
Naime moj sin od 15 godina misli da ima problem i neki dan mi je rekao da ima problem kod navlačenja kožice....
Naime kad penis nije u erekciji kožica prelazi preko ruba glavića,ali kad postigne erekcije ne prelazi rub i steže ga...
Dal' je ko od vas imo taj problem ili sličanyzanima me jer znam da će najvjerovatnije morat na obrezivanje,on nebi dramatizira....

Bok.Nova sam ovdje ali pratim forum duže vrijeme...
Naime moj sin od 15 godina misli da ima problem i neki dan mi je rekao da ima problem kod navlačenja kožice....
Naime kad penis nije u erekciji kožica prelazi preko ruba glavića,ali kad postigne erekcije ne prelazi rub i steže ga...
Dal' je ko od vas imo taj problem ili sličanyzanima me jer znam da će najvjerovatnije morat na obrezivanje,on nebi dramatizira....
Prije nego što sina daš, što bi muslimani rekli, sunetit, razgovaraj s doktorima, najbolje s muškima ili još bolje s nekom iskusnom starom doktoricom. Ako je točno to priča, da se kožica bez erekcije normalno prevlači preko glavića, onda ta njegova erekcija prilično poveća dimenziju glavića. Suženje prepucija (kožice) ili fimoza može se riješiti i bez obrezivanja na vrijeme u djetinjstvu, navlačenjem kožice, ako je bolno, onda uz primjenu lokalnog anestetika u obliku kreme, samo treba bit uporan. Ako ne može, onda je bolje obrezat kožicu na vrijeme.

Bili smo kod doktora na pregledu i oni su rekli obrezivanje...

Dok je bio mali sve je bilo uredu redovno sam mu privlačila,kasnije je sam to radio...

Postavila bih slike stanja ali neznam kako...

Ja nisam doktor, možda su rekli obrezivanje jer ima već 15 godina i dobrano je zagazio u pubertet. Ne znam, nisam pametan. Obrezivanje nije neka strašna operacija,

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh