NOVI SAD - Iskustva & recenzije

ne da ima vise, nego jedno 20 godina vise od 48 :) realno je baba. Mesto je uzasno realno, nisam hteo da legnem tamo. Kad sam video nju i sobu, reko vidi ovako ja zurim moze za 1000din drkica i svrsavanje u usta. Kaze ona moze. Daje sve zivo inace i za sve moze dogovor oko cene. Tako mi je rekla.
Zdravo, kako inace izgleda, ja obožavam bakice?

Bio sam ljudi kod ove, iz Zagreba je ima onako hrvatski naglasak i to,po meni jebozovno 😂 Rucna vljd 4k,oral 5k sex 70e, ja sam sex. Sise su joj bas dobre ogromne oble,silikoni ali se ne oseti,bradavice ekstra meni je dala da je vatam i ljubim po sisama, pusi dobro, sex dobar nista posebno ali sve u svemu lepo iskustvo,prijatna je bas. Godine starija je malo recimo do 40 ali dobro izgleda. Mzd bi sledeci put na oral otisao masazica i to.

Da li je neko bio kod ovih kineskinja, da li se isplati traze 130 evra za 1h?
Bio sam ja kod jedne pre nekih pola godine. Standardna prica za te kineske oglase, vrv si procitao negde vec. Na slikama mlada oko 25g, docekala me zena 35-40, nekog prosecnog izgleda, nista spec. Ostao sam, hteo da probam kineskinju. 70e pola sata. Ne zna engleski, komunikacija rukama i nogama sto se kaze. Ne prigovara, pusti te da je jebes kako hoces i to je to.

U sustini, ne ocekuj neko ludilo. Niko te nece prevariti, opljackati, jebaces kineskinju ako ti je to fetis i tjt. Nece biti ono sa slike, ako ti se ne svidi to sto te doceka, samo se okrenes i odes. Nema vise tog oglasa gde sam ja bio, secam se da je bio neki vijetnamski broj. Mada je svakako nebitno, sve te oglase drze jedan ili dva lika, pricas sa njima, pa gde te posalju. Cak i ako pises na isti oglas dva puta, ne mora da znaci da ces otici kod iste devojke.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh