NOVI SAD - Iskustva & recenzije

Da li je imao neko iskustva sa udatom damom 55 god koja trazi galantnog muskarca sa ovog oglasa,mislim da je drugi ili treci oglas .Ne mogu poslati link samo tog oglasa

E da i ja dam neku svoju recenziju🤭
Bio pre neki dan kod dame
Ima vise nego sto pise godina, matora
Nije nesto cisto i uredno
Jako je prijatna i ljubazna i povoljna
Masaza , oral, sex 3500 dinara
Sex nije nesto, zavrsnica u usta
Za te pare nema bolje
ne da ima vise, nego jedno 20 godina vise od 48 :) realno je baba. Mesto je uzasno realno, nisam hteo da legnem tamo. Kad sam video nju i sobu, reko vidi ovako ja zurim moze za 1000din drkica i svrsavanje u usta. Kaze ona moze. Daje sve zivo inace i za sve moze dogovor oko cene. Tako mi je rekla.

Pozdrav ljudi interesuje me da li je neko od vas bio na masazi kod jedne mlade brazilke koja prica srpski, ona je radila u Cirpanovoj... Na tom njenom broju telefona je posle radila neka milfara ali vec neko vreme ne mogu da nadjem broj a na oglasima ih nema...
bio ja pre 2 god recimo. Oglas bio nesto Afro maserka. Al nije brazilka sigurno. Mala vrh riba, tipa 20 god, cirpanova na sredini sa desne strane zgrada, radila masazu sa rucnom i oralom. Ja zvao posle par dana opet na isti broji javi se neka druga i kaze ja radim danas posle podne aj dodji. Ulazim u stan, a ta druga ogromna jebeno. Al bas uzasno debela, tipa 120kg na 170cm. Reko zurim, daj drk za upola cene i cao.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh