NOVI SAD - Iskustva & recenzije

Ova je bas top, samo na adresu dolazi, kaze ti samo da sidjes da pare das njenoj drugarici, i kad prebroji vodis je kod sebe.
Kulturna bas,fina, kad je skinula minic a ono onaj seksi ves carape uf... dupe veliko mesnato 10/10, pusi super nista spec sa kondomom naravno, voli od nazad onako se spusti zna sta radi
Na pocetku kao kaze nisam bas za grub seks, ja reko dobro nemas brige, al kad se napalila kaze mozes jace slobodno Daje da joj lizes sise,ljubis po vratu bar meni
Jes skuplja malo 100e pola sata, ali ono na adresi lepo, ne pozuruje samo ti kaze tako 10min pred kraj da znas otp ja sam.malo i probio termin dok sam je od nazad rasturo Doplata 1000 din da joj po sisama svrsis

Bio nedavno strava je, 70e pola sata, dosao zagrili se das joj pare i krece, mene pitala ocemo u dnevnoj jer joj je TV tu pa kao zbog muzike reko svjdn 😂 Seo, ni 5 ni 6 krenula da ga guta bez kondoma. Reko aj da se jebemo inace kraj haha, od nazad prvo, voli grubo. Za kosu sam je uzeo i udri stenje,prica... nabija se. Onda na mene, jase bas zestoko mozes joj sise ljubiti da sve. Svrsio u kondom dok joj je jos bio u pici. Zagrlili se ponovo poljubili u obraz pozdravili se i to je to. Sve u svemu ekstra, preporucujem!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh