NOVI SAD - Iskustva & recenzije

Prije par godina je na Kaćkoj petlji radila jedna djevojka mislim da se zvala Ivana..Bila je podebela i imala ogromne sise,nije radila kontakt samo drkanje i oral..Ali je oral bio vise nego fantastican i koliko se sjecam kostao je 4000 din...Ja sam nekad imao njen broj ali sam ga izgubio...Da li slucajno neko ima njen broj ili zna gdje trenutno radi ?

Prije par godina je na Kaćkoj petlji radila jedna djevojka mislim da se zvala Ivana..Bila je podebela i imala ogromne sise,nije radila kontakt samo drkanje i oral..Ali je oral bio vise nego fantastican i koliko se sjecam kostao je 4000 din...Ja sam nekad imao njen broj ali sam ga izgubio...Da li slucajno neko ima njen broj ili zna gdje trenutno radi ?
prije par godina aloo, par godina, kacka je skoro mrtva danass.. a ti trazis broj neke ribe koja je stojala pored puta, pa da ona hoce da daje broj dala bi ga na oglas ne bi pored puta stajala..

Ja pitam ako neko slucajno zna jer mi je ostala u dobrom sjecanju...dugo nisam nailazio tamo,a ovih dana bih naletio do NS pa trazim nesto provjereno,za mene je ona provjerena...ako imas neki predlog za neku dobru bio bih ti zahvalan za preporuku

Ja pitam ako neko slucajno zna jer mi je ostala u dobrom sjecanju...dugo nisam nailazio tamo,a ovih dana bih naletio do NS pa trazim nesto provjereno,za mene je ona provjerena...ako imas neki predlog za neku dobru bio bih ti zahvalan za preporuku
Druze kazes proverena,vozim se tim putem svaki dan,ima 10 godina tu nikog nisam video od prostitutki da stoji,Najverovatnije ti slagala ime,ko zna gde je ona i cime se bavi,mozda je i u politiku usla ako je medju zivima.Al dobro je da se lepe stvari nikad ne zaboravljaju i da ih se rado setimo,zelim ti srecu u pronalasku pomenute dame,mada plasim se ako bih je i pronasao da bi usledilo razocaranje

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh