Zovem ju nekoliko dana i ne javlja mi seNina 50
Nina 55, poziva kulturnu gospodu na druženje u svom ugodnom i diskretnom prostoru. Sve slike su moje. Javljam se samo…www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zovem ju nekoliko dana i ne javlja mi seNina 50
Nina 55, poziva kulturnu gospodu na druženje u svom ugodnom i diskretnom prostoru. Sve slike su moje. Javljam se samo…www.oglasnik.hr
Nina radi samo sa stalnima, rekla je da ne prima nove i zato ne daje nove oglaseZovem ju nekoliko dana i ne javlja mi se
Nina radi samo sa stalnima, rekla je da ne prima nove i zato ne daje nove oglaseNina 50
Daj me spoji s njom ako ikako mozes.Nina radi samo sa stalnima, rekla je da ne prima nove i zato ne daje nove oglase
Otišla je prije godinu godinu i polDaj me spoji s njom ako ikako mozes.
Ne znam pogubili smo kontakte ona je bila ovdje možda 2 godine i otišla i koliko znam ne vraća sekoja je šteta/cifra? jel sad u Zg radi ili u Bg? imaš link na srbskom sajtu?
Može br u inbox?Nina je u Zg, radi samo sa stalnima.
Otvoriš oglas, vidiš broj i nazoveš. Kaj je to takav problemMože br u inbox?
Sad sam tek vidio i zvao, hvalaOtvoriš oglas, vidiš broj i nazoveš. Kaj je to takav problem
I ja bi.je posjetioJel iso ko od vas stalnih u zadnje vrijeme
jel bio netko uskoro? Stalni sam ali mi se nejavlja više. Može i inbox ako netko ima info. HvalaNina 50
I ja pokušavam već neko vrijeme, ali nema odgovorajel bio netko uskoro? Stalni sam ali mi se nejavlja više. Može i inbox ako netko ima info. Hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|