CrosssNina
Member
ima li razlike u cuclanju?
naravno da ima, ja to radim puno bolje
naravno da ima, ja to radim puno bolje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bok kad je akcijaBok, ja sam Nina cross. Volim dogging u prirodi ili na nekom mračnom parkingu.
Htjela bih da mi se jave dečki i muškarci koji bi praznili jaja. Nina
Tu samLjeto je ponovo tu
Ima li ekipe za dogging u prirodi?
Pa tko bi normalan bio zainteresiran za bilo što pri temperaturi +40C i to u hladu. Imaš li ti doma dobru klimu, i hladnjak, pa da donesem pivo, vino..... i onda možemo razmišljati o bilo čemu pa i o seksuLjeto je ponovo tu
Ima li ekipe za dogging u prirodi?
Jesi svjestan da NinaCross možda i nije žena? Ne sudim, samo kažem.Pa tko bi normalan bio zainteresiran za bilo što pri temperaturi +40C i to u hladu. Imaš li ti doma dobru klimu, i hladnjak, pa da donesem pivo, vino..... i onda možemo razmišljati o bilo čemu pa i o seksu
Pa onda bi mogli pogledati tekmu zajedno, možda navijamo za istu reprezentacijuJesi svjestan da NinaCross možda i nije žena? Ne sudim, samo kažem.
dogging se može raditi i navečer iza 22h kad malo zahladiPa tko bi normalan bio zainteresiran za bilo što pri temperaturi +40C i to u hladu. Imaš li ti doma dobru klimu, i hladnjak, pa da donesem pivo, vino..... i onda možemo razmišljati o bilo čemu pa i o seksu
Pa sad baš da zahladi iza 22,00... ne bih rekao još je temperatura skoro 30 celzijevaca...dogging se može raditi i navečer iza 22h kad malo zahladi
Moze kontaktBok, ja sam Nina cross. Volim dogging u prirodi ili na nekom mračnom parkingu.
Htjela bih da mi se jave dečki i muškarci koji bi praznili jaja. Nina
Gdje siMoze kontakt
FotkaDugo Selo ali mogu doc u zg
Haha, meni se cini da ti svakog pojedinacno upozoravas u nadi da ce jednog dana i tebe upozoriti. Sta se brines, ako netko dođe iz zabune, vidjet ce na licu mjesta o cem se radi, okrenut se i otić. Osim toga, kaj fakat briješ da bilo tko ovdje ne zna svu terminologiju?Jesi svjestan da NinaCross možda i nije žena? Ne sudim, samo kažem.
Što si htio postići s ovim komentarom? Zašto si se uzrujao? Tebi se svašta čini.Haha, meni se cini da ti svakog pojedinacno upozoravas u nadi da ce jednog dana i tebe upozoriti. Sta se brines, ako netko dođe iz zabune, vidjet ce na licu mjesta o cem se radi, okrenut se i otić. Osim toga, kaj fakat briješ da bilo tko ovdje ne zna svu terminologiju?
8===DUzrujao? Da, ja sam taj koji se uzrujao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|