NaughtyBoyNA
Member
Ej cao, jel imo ko srece s tom ninom, ako je dajte neku recenziju u inbox
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj jvse priv brteJel to možda crnka, malo jača, velike sise, mlada, čini mi se da se zove Nikol ili Nikolina? Konobarica je u hotelu Parentium?
Ne ne, nema private nista, ne pricam privatno sa nepoznatim ljudimaAj jvse priv brte
Je ta je, znas ju?Aj jvse priv brte
Je ta je, znas juJel to možda crnka, malo jača, velike sise, mlada, čini mi se da se zove Nikol ili Nikolina? Konobarica je u hotelu Parentium?
Znam, jel iz Miholjca?Je ta je, znas ju
Iz slavonije, sad odakle tocno nezzZnam, jel iz Miholjca?
Jel ju znas ovako il si bio s njomZnam, jel iz Miholjca?
Jebiga sad, bas ti je pitanje, pa ne razgovaram s nepoznatima o privatnim stvarima.Jel ju znas ovako il si bio s njom
Ajde malo procitaj svoje postove pa vidi tko je jadan. Takvu razinu jadnosti teško je postići.Jadni ste.
A dobro brte sam reci da ne i amenJebiga sad, bas ti je pitanje, pa ne razgovaram s nepoznatima o privatnim stvarima.
Nisam siguran jel pricamo o istoj osobi.A dobro brte sam reci da ne i amen
Crnka, malo krupnija, velike sise, radi u parentiumu ko konobarica, tamo je od osijeka miholjca belisca tak nesNisam siguran jel pricamo o istoj osobi.
Da, crnka, malo vece sise, i ima je onako, krupnija, al ne bas prekrupna. Radi kao konobarica u Parentiumu. Da, mislim da je to ta, jel ima madez na lijevom ramenu. Iz Miholjca je, cini mi se...Crnka, malo krupnija, velike sise, radi u parentiumu ko konobarica, tamo je od osijeka miholjca belisca tak nes
Msm da je to ta, a sad za mladez nezz brte, znam da ima tetovazu na ruciDa, crnka, malo vece sise, i ima je onako, krupnija, al ne bas prekrupna. Radi kao konobarica u Parentiumu. Da, mislim da je to ta, jel ima madez na lijevom ramenu. Iz Miholjca je, cini mi se...
Ustvari, sad kako kazes, nisam ni ja bas siguran za madez. Tetovaza, hmmm, nisam primjetio, izgleda da to nije ta.Msm da je to ta, a sad za mladez nezz brte, znam da ima tetovazu na ruci
Jesi imo sta s njom ili ju samo ovako znasUstvari, sad kako kazes, nisam ni ja bas siguran za madez. Tetovaza, hmmm, nisam primjetio, izgleda da to nije ta.
Ustvari, sad kako kazes, nisam ni ja bas siguran za madez. Tetovaza, hmmm, nisam primjetio, izgleda da to nije ta.
Ako je iz miholjca ta je nema koja druga bitDa, crnka, malo vece sise, i ima je onako, krupnija, al ne bas prekrupna. Radi kao konobarica u Parentiumu. Da, mislim da je to ta, jel ima madez na lijevom ramenu. Iz Miholjca je, cini mi se...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|