Netko bio kod Sofije? Ili kako se zove… Sara88? Erolicita’?

vidim da ste se raspisali....evo i od mene ima jednu desetku sa plusom.....vragolasta,zgodna,ne odrađuje nego spaja ugodno sa korisnim...sa njom se osjećaš kao da ti je prijateljica sa povlasticama....ludi doživljaj koji teško dosadi....odavno se nije pojavila ovako jebozovna i pristupačna slatkica u Zagrebu....čuvajmo ju kao zlato da nam ne nestane....ja misslim da bi puno curki trebalo na obuku k njoj
Daš broj?

Dobra je Sofi, možeš se s njom sve dogovoriti, nudi i neke dodatne stvari, ali onda je cijena paprena

Opa, Sara s diplomom iz zavodologije 😅
Ajme meni, čitam i ne znam jel da se slatko nasmijem ili nazovem psihijatra. 😄

Dakle, ona nešto bira, ona vodi, ona zna... Mi ostali očito možemo samo čekati da nas uzme u razmatranje kao kredit u banci. 😂

Nije da se žalim, samo... Zvuči kao netko tko bi me na prvom susretu pogledao preko ruba čaše i rekao: “Ti nisi još zreo.”
I bio bih tamo, s onim glupim smiješkom, klimajući kao balavac: “Aha... ok...” 🙃

Ma daj kakva Sara..kakva Sofija?! Igra?! Brate mili zvuči mi kao neka bajka za napaljene...Nema šanse da to stvarno postoji. mislim, ajd' možda i postoji ali tko to bira ljude i igra igre?!? Jel to eskort ili escape room?!?!

Ako je netko drugi bio, stvarno kod te Sare, Sofije?!...nek baci nešto neki info. Da znam jel to neka mistifikacija ili nas netko drka za nos dobrano

Vidio sam oglas od jučer.. mislim stvarno postoji netko ok.. bacio sam wap ali odgovor je da čekam oglas.. šta je onda ovo sad postavljeno? Neki prelude za?!? i ako ovo nije neka kolektivna halucinacija iz muške želje da nas netko pogleda kao muškarce,
onda… mala, svaka čast.

Neću opet kliknut broj.
Ali možda hoću. Samo da prvo operem auto i obučem nešto što ne smrdi na prašak iz Lidla. 😅
Ja sam bio ba ljeto i ništa posebno.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh