Netko bio kod Sofije? Ili kako se zove… Sara88? Erolicita’?

Da sofija ima profil na ege i koliko sam čuo,jer ja još nisam uspio doču do nje,da je jko dobra u ovome što radi.....pokupat ču je dobiti pa da probam. Ali što se tiče Anastazije.....samo mogu reči da je žena vrh svega što sam do sada probao. Pristupačna ,želi probati sve ....vjerojatno je probala jako puno tog pa njoj se sviđa ..jedini jema istovar u usta....to ne! Ali sve ostalo šta god želiš .....Perfektna!
što se tiče Sofije,napisao si nešto pa bih molio da pojasniš...rekao si da nisi još stigao do nje a u prijašnjoj objavi si napisao ovo..Kad je probaš barem tri puta znat češ da je jedna od najboljih!...pomislio sam da si zaista bio tri ili više puta i sad sam znatiželjan...molio bih odgovor ovdje ili u privatne poruke

Jel bio netko kod ze Sofi i kakva su iskustva? Pokusao zvati ne javlja se.
pokušaj sročiti dobru poruku...žene vole pristojne dečke,bečka škola tipa....ako te shvati ozbijno neće ti biti žao ni centa kojim ćeš ju nagraditi....samo me nemoj pitati koliko cepa...to fino zamoliš da ti kaže ona i ne oklijevaj nego odi....svašta novo i lijepo ćeš kod nje dozivjeti,vjeruj....ne lobiram ju ali zaista je u vrhu Zagrebačke scene,stasom,glasom,zaigranošću i sivim vijugama...ispod onih liepih grudi krije se veliko srce....pozdrav Sofi ako čitaš,vidimo se ponovo za vikend ako ne i prije...

pokušaj sročiti dobru poruku...žene vole pristojne dečke,bečka škola tipa....ako te shvati ozbijno neće ti biti žao ni centa kojim ćeš ju nagraditi....samo me nemoj pitati koliko cepa...to fino zamoliš da ti kaže ona i ne oklijevaj nego odi....svašta novo i lijepo ćeš kod nje dozivjeti,vjeruj....ne lobiram ju ali zaista je u vrhu Zagrebačke scene,stasom,glasom,zaigranošću i sivim vijugama...ispod onih liepih grudi krije se veliko srce....pozdrav Sofi ako čitaš,vidimo se ponovo za vikend ako ne i prije...
vidim da ste se raspisali....evo i od mene ima jednu desetku sa plusom.....vragolasta,zgodna,ne odrađuje nego spaja ugodno sa korisnim...sa njom se osjećaš kao da ti je prijateljica sa povlasticama....ludi doživljaj koji teško dosadi....odavno se nije pojavila ovako jebozovna i pristupačna slatkica u Zagrebu....čuvajmo ju kao zlato da nam ne nestane....ja misslim da bi puno curki trebalo na obuku k njoj

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh