Netko bio kod Sofije? Ili kako se zove… Sara88? Erolicita’?

EroGost88

New member
Nemam običaj otvarati teme, ali ovo mi stvarno ne izlazi iz glave od prošlog vikenda.

Našao sam oglas pod imenom Sara88, ali mislim da se zapravo zove Sofija, ili barem tako želi da je zovemo. Nije klasičan oglas — zvučalo je više kao poziv u neku igru… spominjala je da bira samo par njih, nešto o „Eroliciti“… Nisam znao što očekivati.

Prošao sam taj „izbor“ i otišao. Mogu reći samo jedno: ovo nije bio običan susret.

Nema golišavih slika, nema beskrajnih tipkanja — sve se rješava pozivom i dogovorom. Stan je kao iz filma, miriše po njoj, i svaka minuta s njom ima smisao. Neću ulaziti u detalje jer mislim da je dio igre, ali osjećao sam se kao da me stvarno čita i kao da sam istovremeno poželjan i pod kontrolom. Poštujem njenu želju da te stvari ostanu među nama. He he

Zanimljivo je da sam na forumu vidio neke komentare — ljudi govore da je skupa pa čak i ružne stvari. Momci momci...probajte pa onda komwntirajte...Ali moram reći, Sofija je sve samo ne to. Ovo nije igra za svakoga, i jasno je zašto cijeni samo par odabranih.

Zanima me, je li još netko bio kod nje ili zna nešto više o toj igri „Erolicita“?
Je li to neka nova fora ili postoji već duže, ali samo rijetki znaju? Ja nikad čuo, a iskreno nisam je htio puno pitati jer je sve bilo . . Hmmm onako...vodila me i nisam baš puno riječi upotrebljavao;)

Ako imate slično iskustvo daj slobodno pišite — volio bih čuti jeste li i vi tak zbrikani ko ja od tada ili? Nekako mi ne izazi iz glave

Opa, Sara s diplomom iz zavodologije 😅
Ajme meni, čitam i ne znam jel da se slatko nasmijem ili nazovem psihijatra. 😄

Dakle, ona nešto bira, ona vodi, ona zna... Mi ostali očito možemo samo čekati da nas uzme u razmatranje kao kredit u banci. 😂

Nije da se žalim, samo... Zvuči kao netko tko bi me na prvom susretu pogledao preko ruba čaše i rekao: “Ti nisi još zreo.”
I bio bih tamo, s onim glupim smiješkom, klimajući kao balavac: “Aha... ok...” 🙃

Ma daj kakva Sara..kakva Sofija?! Igra?! Brate mili zvuči mi kao neka bajka za napaljene...Nema šanse da to stvarno postoji. mislim, ajd' možda i postoji ali tko to bira ljude i igra igre?!? Jel to eskort ili escape room?!?!

Ako je netko drugi bio, stvarno kod te Sare, Sofije?!...nek baci nešto neki info. Da znam jel to neka mistifikacija ili nas netko drka za nos dobrano

Vidio sam oglas od jučer.. mislim stvarno postoji netko ok.. bacio sam wap ali odgovor je da čekam oglas.. šta je onda ovo sad postavljeno? Neki prelude za?!? i ako ovo nije neka kolektivna halucinacija iz muške želje da nas netko pogleda kao muškarce,
onda… mala, svaka čast.

Neću opet kliknut broj.
Ali možda hoću. Samo da prvo operem auto i obučem nešto što ne smrdi na prašak iz Lidla. 😅

Sad sam zvao. Sara88 profil. Op-op, javila se – vjerovali il’ ne. Glas… brate, digne ti se od jedne rečenice. Nema šuplje, čuješ odmah – ova maca zna što radi.

Rekla je da će vjerojatno izbaciti oglas za stan opet petak, subotu i/ili nedjelju. Kaj to fkt kod nje doma?! Izgleda da da.

Probao sam ispitivati – ali ne šalje slike, ne prosjači, ne troši vrijeme. Cijena? Ha. Kaže meni:
"Ne pitaš koliko. Pitaš kako da uđeš."
Uostalom, nismo djeca. Ovo definitivno nije za svakoga.

Ko kuži, kuži. Ko ne kuži… još bolje – da nas je manje.
Kaže prima max 3, možda 4 kroz 24 sata – jer uživa u tome.

Ne sumnjam. Još s takvim glasom...mogu samo i slušati hehe

Nemam običaj otvarati teme, ali ovo mi stvarno ne izlazi iz glave od prošlog vikenda.

Našao sam oglas pod imenom Sara88, ali mislim da se zapravo zove Sofija, ili barem tako želi da je zovemo. Nije klasičan oglas — zvučalo je više kao poziv u neku igru… spominjala je da bira samo par njih, nešto o „Eroliciti“… Nisam znao što očekivati.

Prošao sam taj „izbor“ i otišao. Mogu reći samo jedno: ovo nije bio običan susret.

Nema golišavih slika, nema beskrajnih tipkanja — sve se rješava pozivom i dogovorom. Stan je kao iz filma, miriše po njoj, i svaka minuta s njom ima smisao. Neću ulaziti u detalje jer mislim da je dio igre, ali osjećao sam se kao da me stvarno čita i kao da sam istovremeno poželjan i pod kontrolom. Poštujem njenu želju da te stvari ostanu među nama. He he

Zanimljivo je da sam na forumu vidio neke komentare — ljudi govore da je skupa pa čak i ružne stvari. Momci momci...probajte pa onda komwntirajte...Ali moram reći, Sofija je sve samo ne to. Ovo nije igra za svakoga, i jasno je zašto cijeni samo par odabranih.

Zanima me, je li još netko bio kod nje ili zna nešto više o toj igri „Erolicita“?
Je li to neka nova fora ili postoji već duže, ali samo rijetki znaju? Ja nikad čuo, a iskreno nisam je htio puno pitati jer je sve bilo . . Hmmm onako...vodila me i nisam baš puno riječi upotrebljavao;)

Ako imate slično iskustvo daj slobodno pišite — volio bih čuti jeste li i vi tak zbrikani ko ja od tada ili? Nekako mi ne izazi iz glave
Kako izgela? Ne kuzim nista, na prvom postu si bio kod nje a na drugom nisi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh