Netko bio kod Sofije? Ili kako se zove… Sara88? Erolicita’?

EroGost88

New member
Nemam običaj otvarati teme, ali ovo mi stvarno ne izlazi iz glave od prošlog vikenda.

Našao sam oglas pod imenom Sara88, ali mislim da se zapravo zove Sofija, ili barem tako želi da je zovemo. Nije klasičan oglas — zvučalo je više kao poziv u neku igru… spominjala je da bira samo par njih, nešto o „Eroliciti“… Nisam znao što očekivati.

Prošao sam taj „izbor“ i otišao. Mogu reći samo jedno: ovo nije bio običan susret.

Nema golišavih slika, nema beskrajnih tipkanja — sve se rješava pozivom i dogovorom. Stan je kao iz filma, miriše po njoj, i svaka minuta s njom ima smisao. Neću ulaziti u detalje jer mislim da je dio igre, ali osjećao sam se kao da me stvarno čita i kao da sam istovremeno poželjan i pod kontrolom. Poštujem njenu želju da te stvari ostanu među nama. He he

Zanimljivo je da sam na forumu vidio neke komentare — ljudi govore da je skupa pa čak i ružne stvari. Momci momci...probajte pa onda komwntirajte...Ali moram reći, Sofija je sve samo ne to. Ovo nije igra za svakoga, i jasno je zašto cijeni samo par odabranih.

Zanima me, je li još netko bio kod nje ili zna nešto više o toj igri „Erolicita“?
Je li to neka nova fora ili postoji već duže, ali samo rijetki znaju? Ja nikad čuo, a iskreno nisam je htio puno pitati jer je sve bilo . . Hmmm onako...vodila me i nisam baš puno riječi upotrebljavao;)

Ako imate slično iskustvo daj slobodno pišite — volio bih čuti jeste li i vi tak zbrikani ko ja od tada ili? Nekako mi ne izazi iz glave

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh