Nepalke

• Začetnik teme Začetnik teme Manki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Filipinke/Tajlandjanke su mi na listi zelja, pogotovo mrsavice. Ako netko ima neki kontakt ili moze preporuciti mjesto gdje se moze upoznati takve (ZG, BJ, KC i okolica, tj sredisnja HR), lijepo molim da mi javi. Nisam stalno u HR pa ne znam kakvo je aktualno stanje.

Filipinke/Tajlandjanke su mi na listi zelja, pogotovo mrsavice. Ako netko ima neki kontakt ili moze preporuciti mjesto gdje se moze upoznati takve (ZG, BJ, KC i okolica, tj sredisnja HR), lijepo molim da mi javi. Nisam stalno u HR pa ne znam kakvo je aktualno stanje.
Nema nikakvih tu konkretno preporuka niti kontakata,sve ti je spika i stjecaj okolnosti.Filipinki ima stvarno posvuda,pun ih je Zagreb i na moru ih isto gomila radi.Različiti dućani i ugostiteljski objekti,imaš ih na tik toku ili ih možeš sresti drito na cesti.I ponavljam dalje sve ovisi o tebi.Generalno radi se o tranzitnoj populaciji koja ne ostaje dugo na jednom mjestu,zato cura koja je bila sa karikiram 'Franjom" prije dva tjedna ne mora nužno biti na istom mjestu zato je i nekakve preporuke teško davati.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh