zakrivljeni
Active member
ne sjecam se vise, to je bilo prije dvije, tri godineKoji profil na smokvi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne sjecam se vise, to je bilo prije dvije, tri godineKoji profil na smokvi ?
tako je ,kod nje doma je bilo svega .... to je jedna od rijetkoih za kojom zalim sto je vise nemanije bilo bolje na PO od josipe s kajzerice znači žena je ubila ,
Koja je ta na Kajzerici ...Koliko godina,kako je izgledala....tako je ,kod nje doma je bilo svega .... to je jedna od rijetkoih za kojom zalim sto je vise nema
zakasnio si koliko ja znam ne radi već duže vrijemeKoja je ta na Kajzerici ...Koliko godina,kako je izgledala....
Zivim u njemackoj, dok sam jedno vrijeme radio u jednoj firmi upozno sam udanu zenu. Indijka, mala se doselila u njemacku 2017 imala odma dogovoreni brak. Aj bilo mi je to zanimljivo neko sa te strane svijeta i da malo upoznam kako je i sta je tamo. Tak mjeseci prolaze postali smo dobri prijatelji i stvarno se jako puno zblizili. Dade mala otkaz i kaze mi kad je osla u drugu firmu da sam joj se uvijek svidjo ali se bojala ista poduzet jer aam u vezi. I sad stvari stvarno krenu naglo izmedju nas kad je rekla sto osjeca nisam mogo vise izdrzat moro sam ju imat. I dan danas mislim da bolji seks u zivotu necu imat. Mala ke savrsena od glave do pete bila, guzica sise sve a i prelijepa je bila. Tolko je dobro islo da smo se htjeli vjencat ali jednostavno stvari nisu na kraju funkcionirale. Bojala se razvest jer bi najebala od tih primitivaca iz indije. Odrekli bi je se i sta ja znam. Ugl. Mala je eleltroinzinjer super pametna iskreno nisam pametniju u zivotu upoznoDoktorica? Bankarica? Pjevačica?
Dakle, što ševite osim ovog što plaćate po oglasni ima?
Koja vam je bila najbolja i jeste li imali ženu koja je na nekakvoj "poziciji"
nije udanajel to ona sto joj je muz cuck i na smokvi je slao njezine slike i napaljivao se na komentar
mislim da nema muža, ali ne garantiram. Kako izgleda?jel to ona sto joj je muz cuck i na smokvi je slao njezine slike i napaljivao se na komentare?
crna visoka, ima obline, sise ne toliko ali dupe jace i noge dobremislim da nema muža, ali ne garantiram. Kako izgleda?
baš je bilo kao roman...Jesi ti to jebao ili si ovo pisao kao roman .
Javi se u PM pa sve objasnimKoji profil na smokvi ?
Da joj nisu inicijali S.M. mozda? Ja sam jednu balerinu preko smokve jebavo mjesecima. Voljela je zestoko, a ko janje je izgledala.Balerina, sva fina, a teska kurva bila
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|