Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije bi rekao da je baš obrnuto, ono ko i kod svakog posla...Nije li nekako za pretpostaviti da se te cure ipak više vole jebati?
Ja sam par puta sreo takve koje su rekle da mi baš danas treba.Prije bi rekao da je baš obrnuto, ono ko i kod svakog posla...
Da ima onih koji ga zbilja vole do te mjere da ga eto odu odradit poslje posla i za badava, al ono takvi se sigurno mjere u promilima a ne postocima...
Ono jesi li ikad čuo za vodoinstalatera koji eto hoda okolo po kućama i radi vodovodne instalacije za badava, jer eto baš uživa u tome
Tak je vjerojatno i sa prostitutkama.
Ono možda takva i postoji, al ta je otprilike rang Yetia...
Svi misle da postoji, no nitko ju nije vidio...
Zamisli si da se ti eto baviš tim poslom...Ja sam par puta sreo takve koje su rekle da mi baš danas treba.
Drugim riječima rečeno. Nebi se one baš ovim poslom bavile, da im se gadi sex po okolo.
Kad se natucu para i dalje su aktivne .Manjak novca, neimaština.
Naletio sam jednom na jednu strankinju nimfomankinju.Kad se natucu para i dalje su aktivne .
Poznajem 2 cure . Vole kitu i to je to. Bave se s onim sto najvise vole.
Nemoj tako. Neke su u problemima do grla.Moraš imati neku dijagnozu da se ideš s ovim poslom baviti. Normalna ženska osoba ne bi nikad svoje tijelo prodavala nepoznatim za novac.
Nemojmo bit licemjeri...ono jebem li mu miša hrpetina nas bi poludila od sreće da nam žene u tom broju uopće daju da ih jebemo, a kamo li da nam još i plate po 100 eura za skok...Moraš imati neku dijagnozu da se ideš s ovim poslom baviti. Normalna ženska osoba ne bi nikad svoje tijelo prodavala nepoznatim za novac.
Da budemo nacisto . Zivile kurbetine.Nemojmo bit licemjeri...ono jebem li mu miša hrpetina nas bi poludila od sreće da nam žene u tom broju uopće daju da ih jebemo, a kamo li da nam još i plate po 100 eura za skok...
Specijalno kad smo eto u onim tam godinama od 16 do 30...
Problemi u glavi vjerojatno i nisu veliki prije bavljenja tim poslom, nego vjerojatno poslije nakon što ih prejaši hrpetina kretena, nakon kaj ih redovito razbijaju i jebu razni svodnici, policajci i bla-bla...
Fulao si forum s tim stavovima. Idi na forum katoličkog bogoslovnog fakulteta, pa tamo pred njihovim studenticama izigravaj moralnu vertikalu.Moraš imati neku dijagnozu da se ideš s ovim poslom baviti. Normalna ženska osoba ne bi nikad svoje tijelo prodavala nepoznatim za novac.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|