MOSTAR - SEX

Je li bio netko kod ove
Meni napisala 250km sat klasike sexa,ali mi se nije nesto svidila preko slika koje je poslala tako da nisam ni dogovorio(slike su stare 2-3godine) tako da nije sigurno bolja trenutno nego li prije

Je li bio netko kod ove
taman se vratio, prednost fer cijena i jebanje bez kondoma (i pusenje) minus nije nesto za gledat i navucena je na ko zna sta (ceko 20 minuta da ode do dilera) sve u svemu isplati se za te pare nije losa, navodno ce mozda ic pa navalite da ostane jos bolje nju nego ove brazilke za 4 stoje

• Like
reagiranja: Jod
I tako je ti navucenu na bog zna sta odradio bez kondoma
Strasno,majkemi,i onda ces otici kod neke normalne cure i mozda prosirit nesto. Kako ti ne ide u glavu,da bez kabanice se ne ide u ovaj sport,ni to,ni lizanje picke. Strogo zabranjeno,jedno krivo jebanje i svi dalje mogu najebat. Boze sacuvaj,pa ni svoju curu ne odradujem bez kondoma 😅

Strasno,majkemi,i onda ces otici kod neke normalne cure i mozda prosirit nesto. Kako ti ne ide u glavu,da bez kabanice se ne ide u ovaj sport,ni to,ni lizanje picke. Strogo zabranjeno,jedno krivo jebanje i svi dalje mogu najebat. Boze sacuvaj,pa ni svoju curu ne odradujem bez kondoma 😅
I tako je ti navucenu na bog zna sta odradio bez kondoma
E oprosti mama nisam te prepozno, golemo si naso dje pametovat

Nije poanta cijena,ja idem uvijek 2 sata, uvijek. Al idem
E oprosti mama nisam te prepozno, golemo si naso dje pametovat
Prvo dajem ti savjet, normalan. To se ne radi, mkzes napravit sranje mnogima,ako odes dalje,a ne testiras se nakon mjesec dana,sto si napravio ovako nesto. Idem uvijek 2 sata kod cura,i idem cisr uredan,nikad pijan, i uvijek sa bocom vina,nekas i cokolada. Znaci,postojen neka pravila sto se tice ovog sporta,a to je diskrecija i pažnja na zdravlje,sebe prvo,pa ostalih. Toliko od mene

Preporucio si bellu,meni osobno,na prethodnoj stranici,i sad nema sanse da odem. Em njima skracivas posao,em nama zabavu,prijatelju. Nema lose namjere,samo savjet.

Nije poanta cijena,ja idem uvijek 2 sata, uvijek. Al idem

Prvo dajem ti savjet, normalan. To se ne radi, mkzes napravit sranje mnogima,ako odes dalje,a ne testiras se nakon mjesec dana,sto si napravio ovako nesto. Idem uvijek 2 sata kod cura,i idem cisr uredan,nikad pijan, i uvijek sa bocom vina,nekas i cokolada. Znaci,postojen neka pravila sto se tice ovog sporta,a to je diskrecija i pažnja na zdravlje,sebe prvo,pa ostalih. Toliko od mene
nije te niko kao prvo pito za savjet, kao drugo ja bi se neironicno ubio da sam napisao da na kurve nosim vino i cokolade, smanji malo estrogen, ti meni pises o pravilima pojma nemas ni kome pises ni sta, saljem ti testesteron brzom postom da malo dodjes sebi, sto se tice dje ces ic dje neces nemoj ic na nikog sa ee jer sam bio sa svakom po par puta

nije te niko kao prvo pito za savjet, kao drugo ja bi se neironicno ubio da sam napisao da na kurve nosim vino i cokolade, smanji malo estrogen, ti meni pises o pravilima pojma nemas ni kome pises ni sta, saljem ti testesteron brzom postom da malo dodjes sebi, sto se tice dje ces ic dje neces nemoj ic na nikog sa ee jer sam bio sa svakom po par puta
Svaka cast. Nemam sta reći

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh