Moze broj od NataliNatali krupnija debela
Dama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj od NataliNatali krupnija debela
Dama
Kazu losa pravo...Moze broj od Natali
Nathalie,Mia,Lara Linz,Anna Ruskinja nisu fake sigurno,za Nathalie ovu crnogorku su pisali da je debela,Leona su navodno dvije Srbijanke biras koju ces 200€sat slale su mi slike,nisam išao jer po meni ne vrijede te novce..a ovo ostalo su ti jedna eventualno dvije kineskinje koje vjerojatno ne liče ni na šta(po mom dosadašnjem iskustvuPo oglasima na EGE bi se reklo da je u toku neki desant kurvi na Mostar.
Ima li šta provjereno?
Hvala na info.Nathalie,Mia,Lara Linz,Anna Ruskinja nisu fake sigurno,za Nathalie ovu crnogorku su pisali da je debela,Leona su navodno dvije Srbijanke biras koju ces 200€sat slale su mi slike,nisam išao jer po meni ne vrijede te novce..a ovo ostalo su ti jedna eventualno dvije kineskinje koje vjerojatno ne liče ni na šta(po mom dosadašnjem iskustvu)na ovih 20-ak profila
Nema na čemu,jel i dany u City hotelu?Hvala na info.
Ova Dani nije fake samo dugo je nešto ovde, bio prije cca 3 mjeseca, ok cura sa slika ljepša i prirodi nego na slici. Pravo fit. Prijatna, engleski zna može se razgovarati ako to koga zanima. Zna nešto riječi našega kaže u Beogradu ide u školu za vizažisticu....moš mislit
Bianca prije bilo ime Crystal sitna cura silikon tvrdi plasticni, ko voli sitne za nosat i nabijat stvorena za to. Pretpostavljam da je ova Amanda s njom u isto vrijeme su se pojavile, da bi mogla biti legit. Zna li iko?
Bila je u januaruNema na čemu,jel i dany u City hotelu?
Bila je u februaru
Tamo sam išao kod Anastasije tako se ovdje oglašavala,imala je neku prijateljicu puniju velikih sisa,Armina se oglašavala tu..ako si na njih mislio nisu dostupne više,barem ne na stare brojeve a ni na forumu ih tu nema odavno.Zna li neko jesu još aktivne one 2 sto su radile u piramidi. Jeda bila malo punija
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|