Obzirom da ste otvorili zasebnu temu o gradu na Neretvi, gradu podno Velež planine, rlevo moj mali doprinos.
Međutim da ne zamaram sad pričama kojim bi se trebali zamarat skupljači jeftinih poena= političari.
Neki dan smo bili društvance(inače smo iz Hrvatske) u Dubrovniku(točnije NG, Merlin pjevo, i znate kako to sve ide) i ajde, dan poslje sam za volan od frenda i okrenuo u Mostar. Jer sam bio totalno razjeban što se tiče novogodišnje noći, neki su dodali malo više mulja, neki malo manje, neki su se baš našajbali, od par uleta, bolje da nisam, nema džabe ni u stare babe, ako se razumijemo. I onda kad se uvijek to nešto dogodi, da bi iskalio svoje spermatozoide, počastim se sa EGE-a uvijek, ali provjerena roba ili ako mi se dopadne na prvu, onda se i zaletim kod "neprovjerenih". Da ne smaram i umaram više:
Došao sam u Mostar i otišao kod Anite, koju ste tu neki pisali, ispitivali.
Pa evo ovako stvari funkcioniraju:
Cura ima metar i 60, možda je i manja. Ne znam, ja sam nešto iznad metar i 90 po zadnjem mjerenju(mjerenje prije cca. 7 godina) pa evo...
Guzica top prava prirodna latino, sise plastične, a dobre, zanima me tko joj je radio imam neku keramiku i ostavit flajšmašinu za mesinu pa ako zna majstora(šala mala, nije na odmet).
100€/ pola ure
180 europskih je ravno ura.
Dogovorio sam 130€/45 min/ 2 pucnja
GFE, bez jezika, ako vam je do ljubljenja, da ste upoznati. Ako ste pušač, na ljubljenje zaboravite
Svršetak na tijelo.
Što se jebačine tiče, meni je rekla da po terminu koristi 2 kondoma, tako da ako vam je ostao pucanj ili vremena a potrošili ste dva, onda će vam drkat gospođa.
Došao sam, brzo smo se dogovorili, stanovanje je kod Zapadnog kolodvora u onim apartmanima, sobama, hotelima, što god da je to u pitanju, vi iz Mostara znat će te(tu sam btw.bio i sa Palomom/Karines Palmeiras kad sam jednom usputno/poslovno išao u Split) o čemu govorim.
Pušenje bez šljemenka, ali ako ste oprani i uredni, ako ne onda ide šljemenković kaciga. Pušenje onako, teški prosjek. Više kao da se isforsira oa onda sa pušenja vam više drka nego cucla.
Jebačina solidna, može svaka poza, sve može, spanking nije toliki ljubitelj, pa eto
Pušenje 4.5/10
Jebačina 7/10
Servis 6.5/10
Ponovit? Sumnjam.
Živjeli,ševili i oduševili