Zvijezdica-Danica
New member
Nakon 13 godina braka jednostavno imam osjećaj kao da me se zasitio. Toliko sam počela sumnjati da me vara jer ponekad ne vodimo ljubav po dva, tri mjeseca. Da li je to normalno i kakva su druga iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pronađi si diskretnu zabavu, on je vjerovatno imaNakon 13 godina braka jednostavno imam osjećaj kao da me se zasitio. Toliko sam počela sumnjati da me vara jer ponekad ne vodimo ljubav po dva, tri mjeseca. Da li je to normalno i kakva su druga iskustva?
Dance šteta što si tako daleko da ga zamjenim,mislim meni to neide u glavu i nemogu si to predstavit jer ja sam ovisnik o sexu i lizanjuNakon 13 godina braka jednostavno imam osjećaj kao da me se zasitio. Toliko sam počela sumnjati da me vara jer ponekad ne vodimo ljubav po dva, tri mjeseca. Da li je to normalno i kakva su druga iskustva?
hoces da te ja zadovoljimNakon 13 godina braka jednostavno imam osjećaj kao da me se zasitio. Toliko sam počela sumnjati da me vara jer ponekad ne vodimo ljubav po dva, tri mjeseca. Da li je to normalno i kakva su druga iskustva?
Nemoj gubiti vrijeme i ja sam isto tako prošao sa svojom bivšom sada sam sretan i razveden imala je ljubavnika i savjete ako želiš javi mi se na mail zlatkovzkuster@gmail.comNakon 13 godina braka jednostavno imam osjećaj kao da me se zasitio. Toliko sam počela sumnjati da me vara jer ponekad ne vodimo ljubav po dva, tri mjeseca. Da li je to normalno i kakva su druga iskustva?
Ako bi htjela probat mlađeg javi se.Nakon 13 godina braka jednostavno imam osjećaj kao da me se zasitio. Toliko sam počela sumnjati da me vara jer ponekad ne vodimo ljubav po dva, tri mjeseca. Da li je to normalno i kakva su druga iskustva?
Allo DaniceNakon 13 godina braka jednostavno imam osjećaj kao da me se zasitio. Toliko sam počela sumnjati da me vara jer ponekad ne vodimo ljubav po dva, tri mjeseca. Da li je to normalno i kakva su druga iskustva?
Javi se meni ja cu te sexsati .Nakon 13 godina braka jednostavno imam osjećaj kao da me se zasitio. Toliko sam počela sumnjati da me vara jer ponekad ne vodimo ljubav po dva, tri mjeseca. Da li je to normalno i kakva su druga iskustva?
Eto, ako si htjela malo pozornosti koje nemaš u braku - dobila si je. No čak i meni kao muškarcu neke poruke su dno dna...tako da vjerujem kako je tebi i puno goreNakon 13 godina braka jednostavno imam osjećaj kao da me se zasitio. Toliko sam počela sumnjati da me vara jer ponekad ne vodimo ljubav po dva, tri mjeseca. Da li je to normalno i kakva su druga iskustva?
To ti nije dobro. Not good at all, i zadnji voz za spasit brak je uhvatit ga za stol i pretrest o cemu se radiNakon 13 godina braka jednostavno imam osjećaj kao da me se zasitio. Toliko sam počela sumnjati da me vara jer ponekad ne vodimo ljubav po dva, tri mjeseca. Da li je to normalno i kakva su druga iskustva?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|