Mlade dlakave

Planiram kod Sindi sutra, je li bio tko u zadnje vrijeme da potvrdi da su sve dlake na broju i da je 80 eura taj sport?! Je li tko dobio mssažu prostate od Sindi?

Ako ima neka koja čita, može privatne poruke za dogovor.

Dakle, tražim ženu do 40. godina za intimne susrete za duži period, potencijalno i za vezu.

Dlakavo (ili frizirano) međunožje, prirodne sise (veličina nebitna), visina >170 cm, utegnuto zdravo tijelo (poželjno da se baviš tjelovježbom, ne volim premršave, a niti predebele, volim zlatnu sredinu) i da si vatrena u krevetu. Kosa duža. Koža bez tetovaža, piercinga, silikona, filera. Prirodno tijelo. Naginješ blažem bdsm-u i nisu ti strane upotrebe igračaka, konopa, prstenjačenja, izmjenjivanja uloga.

Ja: u 40-ima, atletsko tijelo, redovito vježbam, konstitucija tijela kao u tenisača Đokovića, ćelava glava. Tijelo prirodno, bez tetovaža, piercinga i ostalih "ukrasa". U krevetu maštovit, većinom dominantan, u izvjesnoj mjeri naginjem blažem fetišizmu/bdsm-u.

Lokacija: Zg (za sada), ali ako kliknemo i vidimo da smo kompatibilni u obzir mogu doći i druga mjesta.

Znaci sokirana sam ,sta je tolika kriza,jutros sam stavila oglas ,nisam jos ni procitala sve mailove i usput obrisala oglas jel se to ne moze pratiti koliko vas nesto hoce,evo ako je netko tu kome se nisam javila zao mi je, nemogu tipkat s 250 ljudi odjednom..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh