Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PoNeznam bas dali je prespojena, nije da cu je zeniti. Neda seksati to 100%. Ali nakon trackanja uljem a trudila se masirati i bila ful gola osim kaj trazila 100kn ekstra da bude gola, po ledima pa stopala pa od naprijed pa drkica. Ponudila mi foot fetish reko moze. I tako se ja divim picki njenoj naglas i govorim joj da je lijepa i pitam je za lizanje i 69. Malo se necka ali za dodatnih 200 ili 300 veli moze.
Koja je ta?Jel itko nabasao na išta? Ja jedino za Sindi mogu potvrdit da je, no ona se cijela ne brije nigdje tako da mi to nije ono kaj trazim 1/1
Po meni je Tai dlakavija i to solidno, dlakave noge do pola listova pa opet kreće u gornjim unutrašnjim bedrima i pretvara se u prašumu oko pice. Fora mi je kaj je svjetlije puti, dlake isto, predivnog lica i pozitivno spaljena kaj mi je bilo napaljujuce. Dobre cice, ne najbolje, al prirodne i ipak su cicePitanje - Sindi I Tai su potpuno neobrijane: dlakave noge, pazusi, dolje šuma? Ako je netko vidio obadvije - koja je dlakavija?
Trenutno na žalost, im nisu aktivni oglasi.
Hahaha, a nemam za sad ništa, rado bi i ja znao. Vidim da spominju Manny, no nisam bio pa ne mogu reć.Mazalo, izvuci još neku iz talona.... Sindi se obrijala za ljeto, Tai ne radi..
jesu joj bar noge obrijane?Bio jucer na masazi kod sindi, zumberacka. Neobrijana kompletno. Masaza jako dobra,rucna. Nisam trazio nista vise, nudila jos b2b
Ne znam, nisam gledao dolje. Ali rekao bih da nisujesu joj bar noge obrijane?
Da, to mi je bas ono..pica skroz ok, al noge neobrijane, to mi je teški turn off..Neobrijane noge su baš teži faux pas
Aha, kužim. Znaci ipak samo picaSindi brije noge,samo je izmedu dosta dlakava...
SkinulaViri iz gaća van ili se skinula?
Tel: 064/677-677
|
|
|