Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa prije ili kasnije naći se i one kurve koje će pokriti i taj dio tržišta, zapravo sigurno ih već ima, to je jednostavno zakon ponude i potražnje.Koje je vaše mišljenje o tome.Dali će kurve u Hrvatskoj pružati usluge i toj ekipi koje ima more.Decki bi isto jebali a nije im lako zbariti nešto,a jaja puta.Cure koje je vaše mišljenje o tome.
Čari globalizmaZamisli wolt indjac prije tebe na pušenju i karanju hahaha
ajde kojaPa jednu svima nam znanu jebu i pusi im na dnevnoj bazi
Takve će primat one koje su na zalasku karijere 60+A realno mlade cure koje rade mogu odbijati migrante,jer ima naših s kojima rade,ali ove starije i lošije brijem da neće, ali ko zna i za ove druge lova je lova,bit će zanimljiva scena kroz koju godinu![]()
A zašto u Zg neće?Frend veli imaju kolegu indijca i čim se maknu iz zg lik odma gleda di šta ima i jebe sve, ne odbijaju ga nigdje.
Pa u zg vjerojatno isto jebe , al nije niko s njim nakon posla da posvjedoči , a ovako dok su na terenu videA zašto u Zg neće?
Ima i druga varijanta, možda mu je i žena u ZG pa se boji žene da ga ne provali.Pa u zg vjerojatno isto jebe , al nije niko s njim nakon posla da posvjedoči , a ovako dok su na terenu vide![]()
A to plaća kurvama ili je našao neku onako?Ma ne solo je lik tu .
Čiji of?Imate na OF za par eura pretplatu, sve se vidi u video snimkama. Mislim da sam sve rekao
Istresu se u njih svakakvi narkići, prljavi, zaraženi svakakvim bolestima,...Teška tema,a momci?Mislim nisam rasista,ali kad vidim tu wolt,Bolt ekipu i zamislim da mu neka naša sise kurac frajer joj se istresao u usta,a onda mi svoje kare guramo tamo,loše mi dodje.
Neznam kaj su tebi narkomani,prljavi isto,samo kod jedne latino cure mi nije bilo ponudeno tuširanje,a mislim da većina ovdje se otusira prije nego ode kod kurve,a o bolestima jbg.rizik svi preuzimamIstresu se u njih svakakvi narkići, prljavi, zaraženi svakakvim bolestima,...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|