Migranti i strani radnici

lova

New member
Koje je vaše mišljenje o tome.Dali će kurve u Hrvatskoj pružati usluge i toj ekipi koje ima more.Decki bi isto jebali a nije im lako zbariti nešto,a jaja puta.Cure koje je vaše mišljenje o tome.

Koje je vaše mišljenje o tome.Dali će kurve u Hrvatskoj pružati usluge i toj ekipi koje ima more.Decki bi isto jebali a nije im lako zbariti nešto,a jaja puta.Cure koje je vaše mišljenje o tome.
Pa prije ili kasnije naći se i one kurve koje će pokriti i taj dio tržišta, zapravo sigurno ih već ima, to je jednostavno zakon ponude i potražnje.

A realno mlade cure koje rade mogu odbijati migrante,jer ima naših s kojima rade,ali ove starije i lošije brijem da neće, ali ko zna i za ove druge lova je lova,bit će zanimljiva scena kroz koju godinu :)

Frend veli imaju kolegu indijca i čim se maknu iz zg lik odma gleda di šta ima i jebe sve, ne odbijaju ga nigdje.

Teška tema,a momci?Mislim nisam rasista,ali kad vidim tu wolt,Bolt ekipu i zamislim da mu neka naša sise kurac frajer joj se istresao u usta,a onda mi svoje kare guramo tamo,loše mi dodje.

Istresu se u njih svakakvi narkići, prljavi, zaraženi svakakvim bolestima,...
Neznam kaj su tebi narkomani,prljavi isto,samo kod jedne latino cure mi nije bilo ponudeno tuširanje,a mislim da većina ovdje se otusira prije nego ode kod kurve,a o bolestima jbg.rizik svi preuzimamo.Ovi koje sam spomenuo su kulturološki miljama iza naših prostora.npr Indija najprljavija zemlja,njima je to u kulturi jednostavno.Jednostavno promisli dali bi ti svoj kurac gurwo u usta kurvi nakon wolt indijca,nepalca ili npr našeg tipa.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh