Migranti i strani radnici

lova

New member
Koje je vaše mišljenje o tome.Dali će kurve u Hrvatskoj pružati usluge i toj ekipi koje ima more.Decki bi isto jebali a nije im lako zbariti nešto,a jaja puta.Cure koje je vaše mišljenje o tome.

Koje je vaše mišljenje o tome.Dali će kurve u Hrvatskoj pružati usluge i toj ekipi koje ima more.Decki bi isto jebali a nije im lako zbariti nešto,a jaja puta.Cure koje je vaše mišljenje o tome.
Pa prije ili kasnije naći se i one kurve koje će pokriti i taj dio tržišta, zapravo sigurno ih već ima, to je jednostavno zakon ponude i potražnje.

A realno mlade cure koje rade mogu odbijati migrante,jer ima naših s kojima rade,ali ove starije i lošije brijem da neće, ali ko zna i za ove druge lova je lova,bit će zanimljiva scena kroz koju godinu :)

Frend veli imaju kolegu indijca i čim se maknu iz zg lik odma gleda di šta ima i jebe sve, ne odbijaju ga nigdje.

Teška tema,a momci?Mislim nisam rasista,ali kad vidim tu wolt,Bolt ekipu i zamislim da mu neka naša sise kurac frajer joj se istresao u usta,a onda mi svoje kare guramo tamo,loše mi dodje.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh