Maseri za zene

Ja znam kako bi reagirala kada bi htjela nešto više od masaze.
Pa nije interesantno ako žena mora sve reci ili nacrtati.😉
Kako?
Da i ja znam.
Nije mi se jednom dogodilo da sam kasnije saznao kako su neke bile razocarane kad su izasle iz stana jer nisam desifrirao te suptilne signale.
Morate shvatiti i nas muskarce, mi ako zelim odsarafit saraf uzmemo sarafciger i obavimo to, ne pocnemo razmisljat kako se osjecamo danas i sto cemo kuhat.

Žene su tu dosta iznad muškaraca. Mislim po pitanju standarda koje ste naveli… tako da treba biti strpljiv dok ne naiđete na “normalno”
Ne znam točno kako je dejtati sa muškarcima, ali teško mi je pomisliti da su ženske baš mnogo bolje od muških. kod većine žena slike sa profila i uživo dva različita pojma. U redu je umijeće poziranja i slično, ali poslati fotku od prije 10 godina (i prije 10 novih kilograma), filteri na maksimumu.... nije u redu! Na prvom dejtu naručiti najskuplji obrok u restoranu (Jastoga od 1,5kg) za večeru nije u redu (ne zbog para). Nije u redu kada dodje na dejt obučena kao za na plažu, kada smrdi na cigarete na metar udaljenosti, kada joj se priča svede na to zbog čega je i kako otkantala bivše frajere, kada mi u sobi kaže da ako ćemo se jebati SA kondomom da joj platim, a bez kondoma ne treba, a niko nigdje u komunikaciji nije pominjao neka plaćanja i sl.?!?!?..... itd itd....
Eto.... toga sam se sjetio a sigurno ima još. A kako to može biti mnogo bolje od muških hmmmm????

Kako?
Da i ja znam.
Nije mi se jednom dogodilo da sam kasnije saznao kako su neke bile razocarane kad su izasle iz stana jer nisam desifrirao te suptilne signale.
Morate shvatiti i nas muskarce, mi ako zelim odsarafit saraf uzmemo sarafciger i obavimo to, ne pocnemo razmisljat kako se osjecamo danas i sto cemo kuhat.
Čisto da znaš za početak da jedan dio onih koje su izašle razočarane jer nisi ništa preduzeo, bi izašle još razočaranije da jesi. Pamtim dobro jednu bosanku koja mi je kod mene na samom startu rekla "ma daj ti prvo da ja vidim šta ti imaš u gaćama pa ćemo onda dalje". :) Ali velika većina nisu takve, a ni muški nisu, pa ni ja osobno.
Nema nekog dešifrovanja, ako ti se učini da je nekako reagirala da želi više, trebaš nastaviti. Ako joj masiraš butine i polako prilaziš preponama i ona ti se namešta tako da ti omogućava da ideš dalje i dalje.... ti idi dalje i dalje. Ako stisne noge da spreči dalje... nemoj i to je grubo rečeno to....
Neka je za utehu to da ako ne možete uspostaviti minimalnu komunikaciju u masaži, ne biste mogli vjerojatno ni kasnije, tako da se nije puno izgubilo.

Iskusan maser pristojan,kulturan,diskretan za dame ako ima zainteresirani slobodno se javite.Vaše zadovoljstvo moj je posao 091 9455 459

Pozdrav, master srednjih godina pruza masazu iskljucivo dama. Imam 37god,iz Zagreb Sam. Imam svoj prostor a moze I u vasem prostoru. Za vise info pisite u pvt chat. ISKLJUCIVO ZA DAME!!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh