Oboje može biti primjenjivoAko nisu,više cura za vas.
Jedino ako curama nije dosadilo pa ih više nema ili ne žele komunikaci![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oboje može biti primjenjivoAko nisu,više cura za vas.
Jedino ako curama nije dosadilo pa ih više nema ili ne žele komunikaci![]()
Hm,kako kad.Ali nisam skuzio koji ti je cilj takve masaze, seks na kraju ili nesto drugo? Ja volim tu neku nedorecenost i napetost kad sam ja na masazi, ne trazim i ne bi ni pristao na seks, ali pokoji slucajno neprimjeren dodir, zatim biti gol da se sve moze vidjeti, to me pali. Ako je i masaza prava onda je to to.
Tu nastaje problem. Kod nas muskaraca ako nam se digne maserka zna da smo uzbudjeni i zna sto moze napraviti. Kod vas zena je prica drukcija, polazim od sebe, da masiram zenu bio bih na sto muka da li je dodirnuti i inicirati nesto ili ne jer uvijek mogu pogrijesiti. A ne dobiva mi se samar i prijavaHm,kako kad.
Ništa nije isključeno.
Šta bude,bude![]()
Pa ako je dogovor preko ove stranice i ako se dogovorite za masažu u većini slučajeva bude nešto više.Pa eto kad je već tema masaže žena...ako ima koja starija a da voli masažu... neka se javi slobodno...
Pa ako je dogovor preko ove stranice i ako se dogovorite za masažu u većini slučajeva bude nešto više.Tu nastaje problem. Kod nas muskaraca ako nam se digne maserka zna da smo uzbudjeni i zna sto moze napraviti. Kod vas zena je prica drukcija, polazim od sebe, da masiram zenu bio bih na sto muka da li je dodirnuti i inicirati nesto ili ne jer uvijek mogu pogrijesiti. A ne dobiva mi se samar i prijava
Onda je to ustvari dogovor za seks, masaza je sporedna i usputna stvar tada. I tu se gubi car.Pa ako je dogovor preko ove stranice i ako se dogovorite za masažu u većini slučajeva bude nešto više.
Naravno,ako su osobe uredne,pristojne i da bude neka kemija među njima.
Brzo se otkrije jel žena zainteresirana
Ovo je trebao biti odgovor na ovu poruku![]()
Svaka koja traži masažu na ovom oglasniku ustvari želi seks...samo što puno ih je sramežljivo tražiti uopće masažu tu....Onda je to ustvari dogovor za seks, masaza je sporedna i usputna stvar tada. I tu se gubi car.
Ma ne znam bas, neke zene jesu izravne, ali 97 posto vas je dvosmisleno i ne bi vas covjek skuzio. Pogotovo ja. Meni treba reci direktno, mali imas pisani pristanak da me diras i vise od toga. Stenjanja i uvijanja krivo tumacim.
Ja znam kako bi reagirala kada bi htjela nešto više od masaze.Onda je to ustvari dogovor za seks, masaza je sporedna i usputna stvar tada. I tu se gubi car.
Ma ne znam bas, neke zene jesu izravne, ali 97 posto vas je dvosmisleno i ne bi vas covjek skuzio. Pogotovo ja. Meni treba reci direktno, mali imas pisani pristanak da me diras i vise od toga. Stenjanja i uvijanja krivo tumacim.
Tko kaže?Svaka koja traži masažu na ovom oglasniku ustvari želi seks...samo što puno ih je sramežljivo tražiti uopće masažu tu....
Pa normalno da je sve bitno.. ne tražiš rupu da se samo isprazniš…Tko kaže?
Zasto misliš da bi svaka htjela sex?
Recimo da to tražim trebala bi biti neka kemija među nama ako bi htjela sex.
A i zavisi kako se muškarac ponasa.
Higijena,izgled.. meni bi bilo sve bitno
Realno ako želiš samo masažu.... postoje saloni....tako da...Tko kaže?
Zasto misliš da bi svaka htjela sex?
Recimo da to tražim trebala bi biti neka kemija među nama ako bi htjela sex.
A i zavisi kako se muškarac ponasa.
Higijena,izgled.. meni bi bilo sve bitno
Ne brini ti za mene...Realno ako želiš samo masažu.... postoje saloni....tako da...
Ne brinem ja za vas...ja kažem ona koja želi samo masažu ima salona...to kažem...svaka koja tu traži masažu potajno se nada seksu. ..Ne brini ti za mene...
Ja sam dobila ono što sam trazila
Mislim da si zabunio.Ne brinem ja za vas...ja kažem ona koja želi samo masažu ima salona...to kažem...svaka koja tu traži masažu potajno se nada seksu. ..
Pare sve riješavaju...pa eto dobijem...kad mi je do takvog odnosa...Mislim da si zabunio.
Mi žene se nadamo sexu ili vi muskarci.
Mi kada se nadamo i dobijemo ga,a vi?![]()
Vjeruj da kod mene ne rješavaju...Pare sve riješavaju...pa eto dobijem...kad mi je do takvog odnosa...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|