Što ima u Tomićevoj? Može malo više molim ili kakav kontakt u PPKamaufova, Tomićeva, Maksimirska, Voćarska. Jel nešto od toga još uvijek aktualno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što ima u Tomićevoj? Može malo više molim ili kakav kontakt u PPKamaufova, Tomićeva, Maksimirska, Voćarska. Jel nešto od toga još uvijek aktualno?
Moze broj od dameIma jedna gospođa na novoj cesti, starija cca 55 godina, stvarno masira jako dobro, i oral na kraju i to sve za 200 kn.
Jednom sam i karao nakon masaze za 300
Spamer se javljamože i meni, ali nije za mene nego pitam za frenda........ jebalo vas spamanje: i meni ,i meni, pošalji mu privatnu poruku i vozdra, ili ga zamoli da javno objavi broj.
Ima neki kontakt od gospođe, ili link oglasa???Ima jedna gospođa na novoj cesti, starija cca 55 godina, stvarno masira jako dobro, i oral na kraju i to sve za 200 kn.
Može kontakt neke penzičke za samo masažuEvo pitanjca pa ako ko zna koju....
Dosad sam preferirao isključivo masaže, ono u trajanju 60 ili čak 90 minuta a koje su pružale gospođe, večinom 50+, umirovljenice koje su medicinske struke ili su se educirale pa naučile masirat, a usput rado napeave ili čak preporuče ručni završetak. Sa nekima sam postao blizak pa smo ko prijatelji nakon masaže nastavili sa oralnim i odnos, ali rekoh postali smo priijatelji.... Kako godine lete, te moje penzičke omatore i nema više snage za masaže, a ni za nešto više.
Trenutno sam na jednoj koja mi napravi ručni na kraju ali to je maximum... Ali meni je masaža prioritet, a ručni ili oralni plus, bolje da ga ima nego nema...
E sad ja pitam dobre duše ima li ko za preporučit kakvu gospođu (nebi se sa klinkama natezal, ipak sam ja već u ozbiljnim godinama) koja radi kvalitetne masaža od 45 min pa na više sa ručnim, oral isto nebi škodio...
Da nije mackanje uljem, i to suncokretovim paokret i vani sam za 15 min
Može i privat da sad ne stvorimo gužvu kod gđe. maserke
Nisam, no ovo mi se čini kao obične masaže bez ičega ekstraJel bio tko ovdje? https://www.masazestudios.hr
Ima tko broj od. Te gospođe a da je aktivan. PozdravBrina
Kineziologinja, ženama i muškarcima pružam sportsku, medicinsku i švedsku tj. klasicnu masažu. Parking osiguran.www.oglasnik.hr
Trenutno oglas nije aktivan, ova stvarno zna masirati, a može se dodatno dogovoriti
Ima koja da masira dobroAva se povukla.....
da, nažalost za nas Zagrepčance preselila se... a da li će u novom gradu nastaviti, kaže da neće osim za stalne/pouzdane... jebi ga, meni predaleko...Ava se povukla.....
Gdje je otislada, nažalost za nas Zagrepčance preselila se... a da li će u novom gradu nastaviti, kaže da neće osim za stalne/pouzdane... jebi ga, meni predaleko...
sorry ali zbog njezine diskrecije ti ne mogu odgovoriti. U principu je nebitno, ukoliko će se htjeti oglašavati biti će oglas.Gdje je otisla
Može kontakt? HvalaIma jedna gospođa na novoj cesti, starija cca 55 godina, stvarno masira jako dobro, i oral na kraju i to sve za 200 kn.
Bio sam ja. Super izgleda, masira ok, u gaćama si i nisam ni probao dog nešto više. Mislim da ne bi išlo.Jel bio tko ovdje? https://www.masazestudios.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|