Marija P - iskustvo

Jel puno debela? jel se isplati ići? Dosao bih iz Beograda zbog nje. Ovde za duboko grlo traze preko 200€ i to ne umeju celog da stave a meni je deblji.
To ti je ona, sam procijeni jel puno debela ili ne.

Ja ni ne znam kako cura izgleda ni koliko ima godina , ali kad bih imao priliku naravno da bi (ništa loše nisam mislio da se cura ne uvrijedi).
Nisam cura nego zena u braku i koja uskoro puni 37 godina.
A evo kako izgledam.
Lagano tamnoputa,jace guze,crna duza kosa,malo jaca 85kg.170.visoka BI orijentacije i vise me pale zene...bucke ali nije uvjet.
Saljem tople pozdrave iz Dalmacije i moga lipoga maloga mista Solina,a isto tako pozdravljam i sve hajdukovce i sve dinamovce kao i ostale klubove i sve ljude sirom svijeta iz hrvatske.

A evo kako izgledam.
Lagano tamnoputa,jace guze,crna duza kosa,malo jaca 85kg.170.visoka BI orijentacije i vise me pale zene...bucke ali nije uvjet.
Saljem tople pozdrave iz Dalmacije i moga lipoga maloga mista Solina,a isto tako pozdravljam i sve hajdukovce i sve dinamovce kao i ostale klubove i sve ljude sirom svijeta iz hrvatske.

Uuufff moj broj 😁

A evo kako izgledam.
Hzv

To ti je ona, sam procijeni jel puno debela ili ne.
Hvala sto si podelio i nasao link, ona nema viber ili WhatsApp vidim a cuo sam da radi odlicno duboko grlo, veruj mi u Beogradu ne mogu to naci pa sam mislio doci u SA bas zbog nje! Jel dobra za to? i koliko trazi?

Hvala sto si podelio i nasao link, ona nema viber ili WhatsApp vidim a cuo sam da radi odlicno duboko grlo, veruj mi u Beogradu ne mogu to naci pa sam mislio doci u SA bas zbog nje! Jel dobra za to? i koliko trazi?
Ja ti opet ponavljam nemoj dolaziti kod nje jer ima psihičkih problema osim ako tebi ne smeta kad ona počme histerizirati i jebati mater iz čista mira.

A evo kako izgledam.
Da ne bi mislila da te vrijeđam ali po tome što si napisala kilažu i visinu nisi malo jača nego si debela. I tebi topli pozdrav iz Dalmacije.

Za takav komentar u vezi njezine debljine se nađem i ja povrijeđena jer nisam ni ja bas mrsavica...koliko muskih ima sa stomakom da ne vidi svoj mini kurac od stomaka pa nisam nikad gadila i pisala o nekome da je debel i prasac.Znam da nije moje da se mjesam,ali kad netko tako nesto lose pise i vrijeđa kao sto su prije pisali o maserki iz Splita i kad se spomene debljina kao sto je mara jednostavno moram stati u obranu jer i mene zabole takve stvari.
Ajde molim vas muskarci pokusajte da ne vrijeđate jer niste ni vi bas da bi se za vama netko okrenuo.Nemojte se ljutit na mene sto sam se javila da komentiram,ali morala sam jer cu uvijek stati na zenskoj strani jer sam takva i po tom pitanju sam jako osjetljiva prema zenama ili curama.Sve vas od 💗 pozdravljam i zelim vam sve najbolje svima.
topla dalmatinka kada ces mi popusiti bila si obecala ?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh